Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ennyire nem...

Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?

Figyelt kérdés
Már bocs, de hadd döntsek már én magam arról, hogy fiatalon nagy eséllyel el akarok-e szenvedni egy magasvérnyomást hosszú időn keresztül és a többit (kinek milyen mellékhatást okoz) vagy pedig átvészelem. Nincs betegségem, kicsi az esély nagyon, hogy belehalnék. Hihetetlen mennyire szektásak, szinte leszedik a fejed ha nem oltatod be magad. Nem egy ismerősöm aki fiatal felnőtt régóta szenved mellékhatások miatt. És igen komoly gyógyszereket kell szedniük rá. Állítom, hogy nem oltattak volna ha előre tudják mindezt. És még képesek ilyenkor azt mondani, hogy ez nem az oltás, hanem a covid. Covidodokkal érintkeztem nem egyszer, semmi bajom se lett.

2022. aug. 8. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
65%
#29 Hagyjuk már a szent beszédet. Annyira le van butítva az emberiség, hogy a 0,2% halálozási rátájú, mesterséges coviddal lazán meg lehetett vezetni és beoltani. Elég volt hozzá a mesterséges pánikkeltés, a média hatalma és máris eltűnt a józan ész. A covid nem egy szerencsétlen véletlennek köszönhető, de ez tökéletesen látszik is. A Vuhani denevér helyett a Vuhani virológiai laborból származik. A H1N1 is mesterséges vírus volt. Ideális társadalom meg az lenne, ha használná az ember a fejét.
2022. aug. 13. 09:18
 32/105 anonim ***** válasza:
47%

29.: Tessék már megmondanod, konkrétan hol és hogyan is segítettem elő a járvány terjedését a viselkedésemmel, ha már ilyen jól ismersz? Még ha vannak is igazságok a mondandódban, a demagógiád miatt vagy lepontozva. Igen, valóban alacsony az IQ ott, ahol ha a gazdaságot megemlítette valaki, vagy normális, nem rettegtető tájékoztatást kért, horribile dictu megkérdezte, hogy este 8 után egyedül futni / kocogni / sétálni (!) mi olyan nagy bűn és felelőtlenség az utolsó nagymamagyilkos lapsiföldes kemlés konteósnak volt titulálva fröcsögve.

30.: Van, akinek eleve rossz a menzesze, az nem akar ezen rontani tovább. Többek közt nálam is ezért kardinális kérdés ez. A covidot asztmásként simán leküzdöttem kórház nélkül, még a tipikus tüneteim sem voltak meg, magas vérnyomás pedig főleg nem, poszt covidom sem volt. Nem mindenki szervezete egyforma, nem mindenkinek ugyanaz okoz problémát.

2022. aug. 13. 10:39
 33/105 anonim ***** válasza:
52%

31-es tipikus vaskalapos konteós, hagyjuk. Őt soha nem lehet meggyőzni.

32, mindent leírtam, nem ismétlem meg. Aki akarja, és képes rá, megérti.

De itt az akarás és a képesség is hiányzik, kiből melyik, különböző mértékben.

Általánosan ez a baj a társadalommal, ezért tartunk itt, és ezt használják ki azok, akik viszont elég tehetségesek ehhez.

De ezt is leírtam.

2022. aug. 13. 10:47
 34/105 anonim ***** válasza:
55%

Nem, nem írtad le. Egy általános, közhelyes beszédet írtál le, sopánkodva az emberekre, az IQ-ra, hogy ki használ ki kit, majd letudtad, hogy a magamfajták segítették a vírus terjedését. Mea culpa 31-es azon véleményét messze nem csak ő vallja, hogy a vírus nem egy denevértől, és nem véletlenül indult útnak, még hivatalosan sincs a dolog ezen része lezárva (ha már annyira ragaszkodunk ahhoz, hogy mi mennyire hivatalos). Mert ugye a történelemben olyanra se látunk példát igaz, hogy mesterséges járvány alakult ki /s...

Igen, biztos azért tartunk itt, mert bizonyos emberek kérdezni merészelnek. Voltak itt már megtéve bűnbaknak az esti futók, a horvátoknál nyaralók, a focirajongók, a gazdaságot megemlítők (ó, hát ők egyenesen nátzik voltak, akik a gazdaság oltárán feláldozták volna az öregeket, hiszen ők már csak ilyen öreggyűlölők, nem), meg úgy alle mindenki, aki a legkisebb kritikát is meg merészelte fogalmazni az eszetlen intézkedések kapcsán. Mondjuk ezen az oldalon volt már olyan is, aki fröcsögve a halálomat jósolgatta tavaly, pedig csak annyit mondtam neki, hogy túltem a covidot...

2022. aug. 13. 10:57
 35/105 anonim ***** válasza:
53%
+ 1 Hogy is felejthettem el az előbb megemlíteni azt a kesves hozzászólót, aki egy másik kérdésnél kijelentette, hogy győztetek (mármint a nyitáspártiak), és ő sosem bocsátja meg nekünk (!) az akkor 40-41.000 halottat. Patetikus és tragikus gondolkodás...
2022. aug. 13. 11:07
 36/105 anonim ***** válasza:
53%
* kedves
 37/105 anonim ***** válasza:
45%

Az esetek legnagyobb részében a legegyszerűbb magyarázat igaz. A covidnál ez mindenféle bonyolult összeesküvés elmélet nélkül is megoldható.

Persze, hogy általánosságban írok, hiszen egyikteket sem ismerem, nem fogok személyeskedni. Ha van önismereted, tudni fogod, te melyik csoportba tartozol.

Attól, hogy sokan vallanak egy hülyeséget, még nem lesz igaz.

Sosem a kérdésekkel van baj, hanem, hogy kompetens válaszoló felel-e meg rá, és hisznek-e neki.

38/105 anonim ***** válasza:
55%

Igen, mert a világ csak ilyen egyszerű, és minden fekete vagy fehér. 😅 Nem, ez nem khOntHeó, járj utána, még mindig nincsenek a vizsgálatok lezárulva, nincs itt semmiféle bonyolult konteózás...

Már személyeskedtél, mikor kijelentetted, hogy én bármivel is segítettem a vírus terjedését, úgyhogy ezt már régen meglépted.

Senki nem zárta le azt a témát még ahogy fentebb írtam, nem tudom, kinek érzed magad, hogy majd te azt sommásan eldöntöd.

Na a GYK-n a sok hisztériázó, halált kívánó, állandóan feltételezgető karanténtálib (akik szerint az lenne a jó, ha semmi nem nyitott volna ki a mai napig, fulladozzon csak mindenki otthon no és persze online oktatás) valóban nem voltak kompetens felek, de még csak ép elméjűek sem.

2022. aug. 13. 11:20
 39/105 anonim ***** válasza:
55%

Igen,ők azt hiszik ha mindenki be van oltva és 3 maszkot visel és 5 m távolságot tart és persze home office-olgat még vagy 5 évig akkor meg van oldva minden:)

Nem látják hogy az már az is próbálva lett és nem lett eredménye mármint pozitív eredménye.Ja és Gibraltárban 100%-os oltottság mellett is ugyanúgy terjed(t) és Izraelről már nem is beszélve úgyhogy ennyit erről.

Nincs értelme ennek az egésznek és hiába húzol fel szkafandert vagy bármit akkor sem oldódik meg.

2022. aug. 13. 11:38
 40/105 anonim ***** válasza:
55%
39.: + Csak két hetet kell még kibírni mantra sem volt semmi... Tényleg jobb hagyni őket, olyan ez, mint vakokkal a színekről vitázni. Eleve aki csak feketén vagy fehéren lát, az olyan szinten szűk látókörrel rendelkezik, aki nem is ért semmilyen árnyalt gondolkodást.
2022. aug. 13. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!