Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?
Figyelt kérdés
Már bocs, de hadd döntsek már én magam arról, hogy fiatalon nagy eséllyel el akarok-e szenvedni egy magasvérnyomást hosszú időn keresztül és a többit (kinek milyen mellékhatást okoz) vagy pedig átvészelem. Nincs betegségem, kicsi az esély nagyon, hogy belehalnék. Hihetetlen mennyire szektásak, szinte leszedik a fejed ha nem oltatod be magad. Nem egy ismerősöm aki fiatal felnőtt régóta szenved mellékhatások miatt. És igen komoly gyógyszereket kell szedniük rá. Állítom, hogy nem oltattak volna ha előre tudják mindezt. És még képesek ilyenkor azt mondani, hogy ez nem az oltás, hanem a covid. Covidodokkal érintkeztem nem egyszer, semmi bajom se lett.2022. aug. 8. 18:35
91/105 anonim válasza:
Valami összeesküvés-elmélet. Rendben. Gondolom az IQ-d nem magas.
92/105 anonim válasza:
#91 Tehát, ha más témát hoznék fel, nem a rettegett covidot, az rögtön konteó. 🤦♀️😄
93/105 anonim válasza:
Egy COVID oltásos kérdés alatt mi is sokkal fontosabb a covidnál?
94/105 anonim válasza:
Kb minden. De ha az oltás témánál akarsz maradni, felőlem ott is maradhatunk. Nyilván neked minden kontejó, amit nem tudsz, de az emberiséget átvágták a mesterséges coviddal, a covid oltások Gates kezében vannak, nincs olyan, hogy kínai, orosz stb és nem a covidra vannak. El ne kezd megint, hogy mennyien meghaltak, meg stb. Nem tagadom a vírus létezését, de azt sem, hogy laborból jött és mi céllal.
95/105 anonim válasza:
Lehet, hogy laborból jött. Ettől még foglalkozni kellett vele, sokkal komolyabban is kellett volna, mint tették.
96/105 anonim válasza:
A 10% halálozás a kórházba került covidosakra igaz.
1% az igazolt fertőzöttekre, és 1-2 EZRELÉK az összes fertőzésre.
Mindezt úgy, hogy mindenkit beleszámoltak, aki korábban produkált pozitív tesztet.
Az omikron előtt.
Az omikron gyakorlatilag veszélytelen. Akit az elvisz, azt elviszi a nátha is.
Már a brit hullámban is gyakorlatilag csak 50 felettiek haltak meg. KSH oldalárol le lehet tölteni emberre lebontva.
Alapbetegségektől most tekintsünk el, csak a kor szerinti eloszlásra nézz egy statisztikát.
A halálozasi statisztikából teljesen hiányzik az adat, hogy ki mivel hanyszor volt oltva. Oedig ez lett volna a lényeg. Én végül ezen adat titkosítása miatt nem oltattam be magam. Nem tudtam mérlegelni, megéri-e a kockázatot.
97/105 anonim válasza:
A delta alatt minden oldalon több 35 alatti volt az elhunytak között. És ezek csak az elhunytak, a több hét kórház, a poszt-COVID, a végleges egészségkárosodás sehol sincs.
98/105 anonim válasza:
#95 Nem lehet, hogy laborból jött, hanem onnan jött! Túlzottan is foglalkozva van a vírussal, azzal megy nincs foglalkozva, hogy a laborból nem véletlenszerűen terjedt el a covid és nem véletlen, hogy ennyire fel van fújva.
99/105 anonim válasza:
konkrétan a WHO terjesztette el a vírust. Wuhan-ban már rég látták hogy gáz van, de szándékosan késleltették a lezárásokat WHO ajánlásokkal, gyorsan repülővel széthordatták mindenhova.
100/105 anonim válasza:
74.: Az asztmás hozzászóló vagyok. Se a körzeti, se a pulmonológus, se a kardiológus (igaz, hozzá sokkal később mentem biztos ami biztos alapon poszt covid szűrésre) nem mondta ezt a hat hetes sportolni tilos témát... Pedig még anno a britet kaptam el, ami tudtommal keményebb volt jóval, mint az eredeti wuhani (de a deltánál valóban gyengébb). Nem tudom, mi jogon konteósoz másokat az, akinek szent meggyőződése, hogy a covidot a többség kórházban feküdve, súlyosan lerobbanva, és csak hosszú coviddal meg meghülyüléssel lehet leküzdeni. Igen sajnálom, aki így járt, de nem, nem ez volt az átlag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!