Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?
55
Az omikronnal együtt 1% a halálozás? Mert a korábbi variánsoknak jóval magasabb volt, néztem.
Nem a vírust magát tagadtátok, de a veszélyességét igen. Azért, mert esetleg TI szerencsések voltatok.
Ha valaki leírta, hogy az ő ismerősei nem, meghazudtoltátok.
Saját immunrendszerében bízós szöveg rengeteg volt.
És igen, sokan kívánták krónikus betegek halálát. Merthogy úgyse élne sokáig, nem kár érte, magának köszönheti a krónikus betegségét (pedig legeslegnagyobbrészt genetika és környezeti hatások).
Rengeteg relatív fiatal halt bele, volt súlyos beteg, poszt-COVID-os és nem véletlen, hogy nem szabadott sportolni 6 hétig. Nekem belgyógyász az omikron után is azt mondta, hogy 6 hétig maximum közepes séta és nagyon lassú kerékpározás (110-es pulzus nagyon max).
#62: az én ismerősi körömben 1 srác volt post covidos (beszédzavar) még az oltás előtti időkben, de 1 hónap alatt rendbejött.
Azóta azoknak van minden baja, akik beoltatták magukat, és még a covidot is elkapták utána, de ők tényleg bitang szarul vannak változatos krónikus betegségekkel.
35-60 közöttiek mind.
Az én családomban pl. nem okozott gondot senkinek sem a covid, sem az oltás. Elég betegek voltunk az tény, de ennyi.
Egyik ismerősöm 4 oltáson van túl, kb. csak fekszik, és random fáj vagy feldagad mindene, és csalánkiütései vannak (nyilván már ő is elkapta a covidot azota, ahogy mindenki). Egy masik 3 oltásra elkapta a covidot, és azóta nem kap levegőt, nem bír felmenni a lépcsőn, egy másik majdnem le van bénulva, 2 EÜ dolgozó rákos lett 3-4 hónappal az oltássorozat után.
Volt aki zárt osztályra került, volt akinek a bele ment szarrá, azóta alig tud valamit megenni, hogy ne legyen szarul. Persze lehet azt mondani, hogy ez véletlen, de nekem ez már sok.
63
Persze. És most jöttem le a falvédőről, így elhiszem, hogy ilyeneket okoz az oltás, de az egész világ kussban tartja.
Amúgy én az ellenkezőjét tapasztalom.
Hát azért a COVID a deltáig bezárólag brutális volt.
Túlterhelt kórházak, rengeteg halott, éppenhogy középkorú (30 feletti is), de a kerületemben 28 éves politikus hunyt el.
Egy ismerősöm random meséli, hogy 31 éves barátja hunyt el, apum párjának 37 éves volt munkatársa, 30 valahány éves youtuber, hobbimhoz kapcsolódó témás srác hunyt el, apum haver-munkatársa.
Visszamaradott tüdőgondok tömegesen, teljesen és véglegesen lenullázódott fizikai teljesítőképesség, szívgondok hatalmas arányban, 6 hétig tiltott a sport, mert bármikor lehet hirtelen szívhalál addig rejtett covid szívszövődmény miatt. Belgyógyászom ordított velem, hogy gyógyulás után 6 hétig nincs sport, fel is kellett adnom a 30 előtti Balatonátúszás álmát.
Agyi szövődmények, még a legenyhébb eset, ha azóta sincs szaglása. Akár 2 éve...
67
Hát de, a nagy átlag volt ez.
Melyik másik vírus az, ami olyan károkat okozhat, hogy utána 6 hétig tilos a sport? Jó, a mononukleózis után hónapokig, mert az májnagyobbodást okozhat. De ezen kívül tudsz még mai vírust, ami ilyen???
Épp ez az, hogy nemcsak a krónikus betegeknél okozott nagy pusztításokat, hanem random volt, amúgy a többség úgyis krónikus beteg.
#69: azert tilos a sport, amiert verhigítót kapsz 10 napig egy kis műtet után is.
Mert biztos, ami biztos.
Én azt nem ertem, hogy az oltas után miért nem tilos a sport 6 hétig? Ugyanaz a tüskefehérje, ugyanaz a szívizomgyulladas kockázata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!