Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ennyire nem...

Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?

Figyelt kérdés
Már bocs, de hadd döntsek már én magam arról, hogy fiatalon nagy eséllyel el akarok-e szenvedni egy magasvérnyomást hosszú időn keresztül és a többit (kinek milyen mellékhatást okoz) vagy pedig átvészelem. Nincs betegségem, kicsi az esély nagyon, hogy belehalnék. Hihetetlen mennyire szektásak, szinte leszedik a fejed ha nem oltatod be magad. Nem egy ismerősöm aki fiatal felnőtt régóta szenved mellékhatások miatt. És igen komoly gyógyszereket kell szedniük rá. Állítom, hogy nem oltattak volna ha előre tudják mindezt. És még képesek ilyenkor azt mondani, hogy ez nem az oltás, hanem a covid. Covidodokkal érintkeztem nem egyszer, semmi bajom se lett.

2022. aug. 8. 18:35
 61/105 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként 54-eske mutasd már meg, hogy ki kívánta a krónikus betegek halálát! Ilyet ép ember nem kívánt sehol! Nem, az nem halál kívánás, hogy valaki a gazdaságért aggódik vagy az online oktatást kritizálta (konkrétan sz.rt sem ért, ezt tanár ismerős mondta), vagy a haját tépte az olyan f.szságokon, mint az időseknek fenntartott vásárlási sáv... Írom ezt asztmásként.
2022. aug. 15. 00:15
 62/105 anonim ***** válasza:
27%

55

Az omikronnal együtt 1% a halálozás? Mert a korábbi variánsoknak jóval magasabb volt, néztem.

Nem a vírust magát tagadtátok, de a veszélyességét igen. Azért, mert esetleg TI szerencsések voltatok.

Ha valaki leírta, hogy az ő ismerősei nem, meghazudtoltátok.

Saját immunrendszerében bízós szöveg rengeteg volt.

És igen, sokan kívánták krónikus betegek halálát. Merthogy úgyse élne sokáig, nem kár érte, magának köszönheti a krónikus betegségét (pedig legeslegnagyobbrészt genetika és környezeti hatások).

Rengeteg relatív fiatal halt bele, volt súlyos beteg, poszt-COVID-os és nem véletlen, hogy nem szabadott sportolni 6 hétig. Nekem belgyógyász az omikron után is azt mondta, hogy 6 hétig maximum közepes séta és nagyon lassú kerékpározás (110-es pulzus nagyon max).

2022. aug. 15. 05:20
 63/105 anonim ***** válasza:
65%

#62: az én ismerősi körömben 1 srác volt post covidos (beszédzavar) még az oltás előtti időkben, de 1 hónap alatt rendbejött.

Azóta azoknak van minden baja, akik beoltatták magukat, és még a covidot is elkapták utána, de ők tényleg bitang szarul vannak változatos krónikus betegségekkel.

35-60 közöttiek mind.

Az én családomban pl. nem okozott gondot senkinek sem a covid, sem az oltás. Elég betegek voltunk az tény, de ennyi.

Egyik ismerősöm 4 oltáson van túl, kb. csak fekszik, és random fáj vagy feldagad mindene, és csalánkiütései vannak (nyilván már ő is elkapta a covidot azota, ahogy mindenki). Egy masik 3 oltásra elkapta a covidot, és azóta nem kap levegőt, nem bír felmenni a lépcsőn, egy másik majdnem le van bénulva, 2 EÜ dolgozó rákos lett 3-4 hónappal az oltássorozat után.

Volt aki zárt osztályra került, volt akinek a bele ment szarrá, azóta alig tud valamit megenni, hogy ne legyen szarul. Persze lehet azt mondani, hogy ez véletlen, de nekem ez már sok.

2022. aug. 15. 07:09
 64/105 anonim ***** válasza:
18%

63

Persze. És most jöttem le a falvédőről, így elhiszem, hogy ilyeneket okoz az oltás, de az egész világ kussban tartja.

Amúgy én az ellenkezőjét tapasztalom.

2022. aug. 15. 07:49
 65/105 anonim ***** válasza:
81%
62.: Soha, sehol, egy ember történetét sem hazudtoltam meg. Egyet sem! Sajnos az emberek csak két végletben tudnak itt is gondolkodni, és míg te azokat hazudtolod meg, akik az oltástól voltak sz.rul, addig igen, az "ellentáborban" sokan meg a covidosokat hazudtolták meg, de azért itt is volt egy vékony, de normális réteg, aki elfogadta, hogy mindkettőtől lehet marhára sz.rul lenni. Nem, nem kell a "chipes" szalmabábos érvelés, sem az, hogy kinek nőtt tőle három lába meg ezek a baromságok, de igenis van, akinek a coviddal szemben kb. sz.rt sem ért, 10%-os veseműködéssel került kórházba, pedig felvett három A. Zeneca oltást (60-70 közti férfi). Az egyik tapasztalat nem üti ki a másikat, mindkettő simán lehet valid. Sajnos kavarodnak már a kommentek, itt több ember vitázik már egymással, remélem azért kivehető, hogy melyik kihez tartozik! A krónikus betegek halálát meg ép ember továbbra se kívánta. Igen, ez volt az a mantra, ami azt sugallta, hogy a gazdaságért aggódók, annak kapcsán jogos kérdéseket feltevők valójában a 80-90+-osok halálát akarnák, mert öreggyűlölő náczikok. Sajnos manapság ezen a szinten megy a kommunikáció: járasd le, hazudtold meg, csak ne kelljen értelmesen megbeszélni a problémát... Ellenben sokan pont, hogy azt mondtuk a kezdetektől is, hogy hiteles, nem hisztériás tájékoztatás kell, és az időseket + a súlyos krónikusokat kell védeni kiemelten. Erre jött az válaszként, hogy nagymamagyilkos lapsiföldes konteós, csak a pénzért reszkető, az emberéletet lesz.ró szörnyek vagyunk mind, meg vírustagadók. Na tessék. Egyébként valóban, kinél genetika, kinél környezeti hatás, de van, aki tényleg magának idézte elő a betegségét, van ilyen is. Az egyik legelhízottabb nép vagyunk az EU-ban, az egészségügy romokban, az öngyilkosság, alkoholizmus, daganatos megbetegedések az egekben, az egyre növekvő mélyszegénység, főleg a szegregátumokban, stb. Erre az alapra bárki sejthette, hogy ha itt beüt valami (még egy ilyen viszonylag enyhébb vírus is, mind a covid), akkor ott tragédiák sorába torkollhat az egész.
2022. aug. 15. 11:05
 66/105 anonim ***** válasza:
44%

Hát azért a COVID a deltáig bezárólag brutális volt.

Túlterhelt kórházak, rengeteg halott, éppenhogy középkorú (30 feletti is), de a kerületemben 28 éves politikus hunyt el.

Egy ismerősöm random meséli, hogy 31 éves barátja hunyt el, apum párjának 37 éves volt munkatársa, 30 valahány éves youtuber, hobbimhoz kapcsolódó témás srác hunyt el, apum haver-munkatársa.

Visszamaradott tüdőgondok tömegesen, teljesen és véglegesen lenullázódott fizikai teljesítőképesség, szívgondok hatalmas arányban, 6 hétig tiltott a sport, mert bármikor lehet hirtelen szívhalál addig rejtett covid szívszövődmény miatt. Belgyógyászom ordított velem, hogy gyógyulás után 6 hétig nincs sport, fel is kellett adnom a 30 előtti Balatonátúszás álmát.

Agyi szövődmények, még a legenyhébb eset, ha azóta sincs szaglása. Akár 2 éve...

2022. aug. 15. 21:48
 67/105 anonim ***** válasza:
76%
66.: Nyilván, és senki nem azt mondta, hogy ilyenek nem voltak, csak azt, hogy messze nem ez volt a nagy átlag, és nyilván nagyobbat ütött a covid ott, ahol eleve jobban le volt robbanva mind az e.ü. rendszere, mind az átlagos magyar ember egészsége. Magas vérnyomásosokra, elhízottakra, cukorbetegekre tényleg brutális hatással tudott lenni.
2022. aug. 15. 22:18
 68/105 anonim ***** válasza:
75%
#66 Senki sem tagadja, hogy volt, akinek baja lett a covidtól, nyilván minden betegség végződhet utóhatással, egészségkárosodással, nem csak a covid. De tegyük már egy kicsit félre a covidot, ok? Sokkal nagyobb baj jön és arra kellene koncentrálni, amíg még van esély, hogy megállítsuk azt, ami jön.
2022. aug. 15. 22:21
 69/105 anonim ***** válasza:
17%

67

Hát de, a nagy átlag volt ez.

Melyik másik vírus az, ami olyan károkat okozhat, hogy utána 6 hétig tilos a sport? Jó, a mononukleózis után hónapokig, mert az májnagyobbodást okozhat. De ezen kívül tudsz még mai vírust, ami ilyen???

Épp ez az, hogy nemcsak a krónikus betegeknél okozott nagy pusztításokat, hanem random volt, amúgy a többség úgyis krónikus beteg.

2022. aug. 16. 07:32
 70/105 anonim ***** válasza:
66%

#69: azert tilos a sport, amiert verhigítót kapsz 10 napig egy kis műtet után is.

Mert biztos, ami biztos.

Én azt nem ertem, hogy az oltas után miért nem tilos a sport 6 hétig? Ugyanaz a tüskefehérje, ugyanaz a szívizomgyulladas kockázata

2022. aug. 16. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!