Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ennyire nem...

Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?

Figyelt kérdés
Már bocs, de hadd döntsek már én magam arról, hogy fiatalon nagy eséllyel el akarok-e szenvedni egy magasvérnyomást hosszú időn keresztül és a többit (kinek milyen mellékhatást okoz) vagy pedig átvészelem. Nincs betegségem, kicsi az esély nagyon, hogy belehalnék. Hihetetlen mennyire szektásak, szinte leszedik a fejed ha nem oltatod be magad. Nem egy ismerősöm aki fiatal felnőtt régóta szenved mellékhatások miatt. És igen komoly gyógyszereket kell szedniük rá. Állítom, hogy nem oltattak volna ha előre tudják mindezt. És még képesek ilyenkor azt mondani, hogy ez nem az oltás, hanem a covid. Covidodokkal érintkeztem nem egyszer, semmi bajom se lett.

2022. aug. 8. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 anonim ***** válasza:
59%

40 Így igaz!Nem tudsz mit kezdeni velük ha nem értik meg amit normálisan próbálsz megértetni:)

Én is megkaptam sokszor hogy majd mindmeghalok:D

Ha úgy is lesz akkor az a sorsom de nem vagyok hajlandő rettegésben vergődni még ki tudja hány évig:) Nem szabad ezt engedni mert a félelmet használják ki!

2022. aug. 13. 11:46
 42/105 anonim ***** válasza:
46%

Ó, azok után, hogy kompletten tízezrek halálát próbálták a nyakunkba varrni már semmin nem lepődök meg...

Nem is szabad rettegésben élni, inkább a sok mozgás, finom, egészséges ételek, káros szenvedélyek kerülése és kevés média! Hergeljék csak nyugodtan egymást és maradjanak szépen otthon a karanténtálibok, úgyis úgy megvetnek minket, akik merészelünk élni. 😃

2022. aug. 13. 11:51
 43/105 anonim ***** válasza:
46%

Nem baj az!A maga lelkét keseríti vele csak nem veszi észre az a gond.

Igen,mozgás,vitaminok,jó alvás,nyugalom,egészséges ételek,no cigi és egyéb sz@rok:) Én is így vagyok ezzel és eddig bevált,aztán hogy mi lesz senki sem tudhatja de nem akarok félelemben élni ezentúl.

Nagyon sajnálatos hogy ennyi rosszindulatú ember van és ami leggázabb hogy egyre többen vannak.Mondjuk engem nem érdekel,főjjenek a maguk levében.

2022. aug. 13. 11:56
 44/105 anonim ***** válasza:
56%
43.: Emlékszem, egy jó másfél éve itt örömködtek fröcsögve sokan, hogy hehe, ki sem léphettek majd a lakásból, még a sarki közértbe sem mehettek le kártya nélkül. Ezek az alakok nagyon eltűntek, szerintem idegösszeomlást kaptak, mikor feloldottak mindent. 😅
2022. aug. 13. 12:10
 45/105 anonim ***** válasza:
59%

Figyelj ha nem mehetek sehova akkor rendelek vagy megkérek valakit hogy vásároljon be nekem és problem solved:) Másik meg a home office mint lehetőség az élni fog úgyis sok munkahelyen főleg ha tényleg felfújják most ezt a "hullámot" is.Vagy ha nem akkor más megoldást kell találni mert lehetetlenség nincs csak tehetetlenség:)

Örömködjenek nyugodtan a rosszakarók amin csak szeretnének mert következményekkel járna ha hirtelen megcsappanna a dolgozók száma bármelyik ágazatról is legyen szó és örökké úgy se menne félig a munka:)

Sok 1000 ápoló is felmondott,ebben minden benne van én úgy gondolom.

2022. aug. 13. 12:15
 46/105 anonim ***** válasza:
75%
Jaja, a home office állni fog még egy csomó ideig, a gazdaság az, amit "szerencsésen" padlóra vágtak a hisztizők. Úgy lenne igazságos, ha ők is fizetnék meg, csak ugye ez sajnos nem így működik.
2022. aug. 13. 12:40
 47/105 anonim ***** válasza:
28%

Nevetségesek vagytok, ahogy itt kedélyesen örömködtök egymásnak!

Közben nem veszitek észre, hogy belőletek süt a rosszindulat.

A hamis magabiztosság illuzorikus állapotában leledztek...

2022. aug. 13. 22:40
 48/105 anonim ***** válasza:
78%
Igen, igen, hasonló "pontos" személyeskedéseket lehetett itt látni hosszú hónapokig. Valóban nevetséges, aki csak így képes érvelni, mint ahogy te is. Hol láttál itt rosszindulatot? Nem mi kívántunk a másiknak halált, terjesztettünk hazugságot, érveltünk szalmabábozva, varrtunk a másik nyakába nagymamagyilkosságot, sőt, sokan egyenesen kb. 40.000 halottat. Nátzinak se nyilvánítottam senkit, aki már előre a válságtól félt, ahogy emberek elzárásáért se tomboltam sehol. Ez nem az én asztalom volt...
2022. aug. 14. 01:09
 49/105 anonim ***** válasza:
53%

#31: nem kell belehalni, csak maradandó egeszsegkarosodast szenvedsz és mindjárt nem annyira izgalmas.

#32: tök jó hogy veled ez így volt, tényleg, örülök neki. Tudod, ez kb. olyan, mint hogy én altatóorvosként nem feltétlenül szeretek asztmást altatni, mert kockázatosabb lehet neki, mint egy nem asztmásnak. Ez nem feltétlenül jelenti, hogy műtét végén önteni kell bele a hörgőtágítót, hogy ne fulladjon meg, de nagyobb rá a kockázata.

A covidot a mai napig nem értjük teljesen, láttam 80 éves nénit lejonni a gépről, meg 30 éves egészséges férfit meghalni. Most ezek után én nem bíznám a véletlenre a dolgot, hogy akkor majd nekem biztos nem lesz semmi bajom ha elkapom.

2022. aug. 14. 17:27
 50/105 anonim ***** válasza:
76%

#49 Minden bakteriális, vírusos vagy egyéb betegségnek lehetnek utóhatásai a szervezetre. Még az allergiának is van. Pánikoljunk tőle? Minek? A pánikkal az ember csak a saját immunrendszerét gyengíti. Különben is 2,5+ éve tart a covid, nem az első hullámnál járunk, hogy semmit ne lehessen róla tudni. Azt pontosan lehet tudni, hogy mesterséges, átvágták az emberiséget és milyen céllal.

Én arra próbálom felhívni az emberek figyelmét, hogy sokkal, de sokkal durvább dolgok jönnek a covidnál. Te meg meglepődsz azon, hogy emberek halnak meg?!

A covid 2,5+ év (!) alatt "megölt" 6 millió embert. Ennél jóval kevesebbet, mivel fals a számolás, de maradjunk ennyinél.

Csak IDÉN EDDIG (!) :

- 4,7 millió 5 éven aluli gyermek halt meg

- 5 millió ember halt meg rákban

- 8 millió ember halt meg fertőző betegségben

- 26 millió abortusz volt

- 36 millió ember halt meg

- 86 millió ember született

A Föld népessége hamarosan eléri a 8 milliárdot.

Számodra teljesen ismeretlen emberek halnak meg minden egyes nap. Van, aki éhen, van aki szomjan, van, akinek megáll a szíve, van, akit meg elintéznek a mesterséges coviddal. Élünk és meghalunk. Az a nem mindegy, hogy 2,5+ év után is engedelmeskedünk és naivan hisszük, hogy minden az egészségünket szolgálja, vagy tájékozódunk és tájékoztatunk másokat is, hogy ez nagyon másról szól. Én a maradék életem arra szenteltem, hogy másokat segítsek, elmagyarázzak mindent, mert ha ez nem történik meg, akkor nincs visszaút abból, ami jön. A statisztikán is látszik, hogy az oltás nem csökkenti sem a megbetegedés, sem a halálozás, de még az enyhébb tünetek esélyét sem. A covid oltások egész más céllal vannak.

[link]

[link]

2022. aug. 14. 19:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!