Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ennyire nem...

Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?

Figyelt kérdés
Már bocs, de hadd döntsek már én magam arról, hogy fiatalon nagy eséllyel el akarok-e szenvedni egy magasvérnyomást hosszú időn keresztül és a többit (kinek milyen mellékhatást okoz) vagy pedig átvészelem. Nincs betegségem, kicsi az esély nagyon, hogy belehalnék. Hihetetlen mennyire szektásak, szinte leszedik a fejed ha nem oltatod be magad. Nem egy ismerősöm aki fiatal felnőtt régóta szenved mellékhatások miatt. És igen komoly gyógyszereket kell szedniük rá. Állítom, hogy nem oltattak volna ha előre tudják mindezt. És még képesek ilyenkor azt mondani, hogy ez nem az oltás, hanem a covid. Covidodokkal érintkeztem nem egyszer, semmi bajom se lett.

2022. aug. 8. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
89%
Még mindig divat ez az "antivaxer" jelző indokolatlan dobálása? 🙄 Igen, nekem is van ismerősöm, fiatal, életerős, akinek közvetlen oltás után jöttek elő bajai (ateista, reál területen tanuló, nagyon nem lapsiföldes vírustagadó). Nem, nem nőtt harmadik keze és nem hisz chipelésben meg ilyen marhaságban, de ténylegesen az oltás óta jöttek ki nála új tünetek, hogy a felborult menzeszüktől lassan hülyét kapó nőkről már ne is beszéljünk, ezt még az orvosok is elismerik, hogy ilyen létezhet. Nem, nincs "antivax" mozgalom, ahogy az összes oltatlan ismerősöm is él vígan... Én is asztmásként, oltatlanul estem át a covidon, kórház meg lélegeztető nélkül, kb. másfél hét alatt.
2022. aug. 11. 10:49
 12/105 anonim ***** válasza:
90%

#11: elég szomorú, hogy a mellékhatasok így el vannak tusolva. a nőgyógyaszok csipőből mondják, hogy hát igen, ez van.

Van ismerősöm aki a terhesek oltása kampányban szépen el is vetélt az oltás után.

Ha igy felborítja a ciklust, emberiség elleni bűntett volt a terheseknek beadni.

2022. aug. 11. 10:58
 13/105 anonim ***** válasza:
88%
12.: Igen, ezt én sem értem. Legalább ezt a menzeszes / nőgyógyászos vonalat el lehetne ismerni, szerencsére vannak azért nőgyógyászok, akik felvállalják a témát, hogy oltás után jelentősen megnövekedtek a ciklusproblémák sokaknál. És nem, nincs ebben antivaxxerkedés, meg chipes hülyeség (mielőtt jönne a három pipás szalmabábozni), még nekem is mondta az orvosom, hogy oltás után az ilyen várható lesz.
2022. aug. 11. 12:07
 14/105 anonim ***** válasza:
91%

Nem 12-es vagyok de annyit mondanék én is hogy megkaptam a nőgyógyászaton hogy mit képzelek én hogy nem vagyok beótva:)

Én meg annyit mondtam hogy nem szeretnék ciklus problémákat mivel soha nem volt ilyen problémám:) Erre már nem reagált semmit sem a drága doktor bácsi.

Máshol is megkaptam ugyanezt,nos az idő engem igazolt mivel azóta is élek s virulok és nem hiszek én sem a chip-es dologban:D

De valljuk be sok az érdekesség azért.Még persze elkaphatom és kerülhetek akár válságos állapotba is viszont ha úgy kell legyen akkor oltottan is úgy lesz mint az látható sajnos sok esetben hiába is próbálják tagadni meg rossz hírnevet csinálni annak aki igazat merészel mondani.

2022. aug. 11. 13:31
 15/105 anonim ***** válasza:
85%
Így igaz, 14-es! Lett már a covidtól oltott is nagyon beteg, haltak is már meg covidtól, ahogy más meg oltatlanul leküzdötte minden komolyabb segítség nélkül. Ahogy persze van oltott is aki túléli, meg oltatlan is, aki meghal. Csak ugye az emberek manapság nem tudnak disztingválni és valamiben hinniük kell, ezért az egyszerűbbek szeretik azt hinni, hogy az oltás csodaszer mindenkinek, zéró mellékhatásokkal, bezzeg az oltatlanok mind haldokolnak... Hát nem ez a helyzet a valóságban. Azért örülök, hogy végül győzött a józan ész és a gazdaságot se fogják többé derékba törni (remélem). Nemrégiben maga a gazdaságért aggódók is lapsiföldes nagymamagyilkos konteósoknak számítottak még. 😞
2022. aug. 11. 13:48
 16/105 anonim ***** válasza:
66%
#4-es vagyok. Több mint 2 éve próbálok minden ilyen témába illő kérdésnél válaszolni, aki rendszeres Gyakorizó, az már biztos találkozott a válaszaimmal, linkjeimmel. Szóval most megkérdezem, hogy akarjátok-e tudni a teljes igazságot, hogy mi folyik a világban, vagy sem? Ha nem, akkor nem strapálom magam tovább az oldalon, mert ugyan végtelenül türelmes vagyok mások felvilágosítását illetően, de ketyeg az óra, én meg belefáradok, hogy pár kivétellel süket fülekre találok...
2022. aug. 11. 14:43
 17/105 anonim ***** válasza:
66%
Én sejtem mi folyik itt de belinkelhetsz nyugodtan pár dolgot hátha azokat még nem olvastam.Nem kell foglalkozni a tömeg emberekkel 4-es,eljön az idő mikor talán ők is megértik.
2022. aug. 11. 14:54
 18/105 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is linkelhetsz.
2022. aug. 11. 21:04
 19/105 anonim ***** válasza:
71%
#16 Jöhet!! :)
2022. aug. 12. 11:16
 20/105 anonim ***** válasza:
66%
Jöhet!
2022. aug. 12. 12:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!