Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ennyire nem...

Hogy lehetnek ennyire nem komplettek az orvosok a covid miatt?

Figyelt kérdés
Már bocs, de hadd döntsek már én magam arról, hogy fiatalon nagy eséllyel el akarok-e szenvedni egy magasvérnyomást hosszú időn keresztül és a többit (kinek milyen mellékhatást okoz) vagy pedig átvészelem. Nincs betegségem, kicsi az esély nagyon, hogy belehalnék. Hihetetlen mennyire szektásak, szinte leszedik a fejed ha nem oltatod be magad. Nem egy ismerősöm aki fiatal felnőtt régóta szenved mellékhatások miatt. És igen komoly gyógyszereket kell szedniük rá. Állítom, hogy nem oltattak volna ha előre tudják mindezt. És még képesek ilyenkor azt mondani, hogy ez nem az oltás, hanem a covid. Covidodokkal érintkeztem nem egyszer, semmi bajom se lett.

2022. aug. 8. 18:35
 51/105 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, ez már megint itt van?!
2022. aug. 14. 20:33
 52/105 anonim ***** válasza:
51%
49.: Persze, de ki mondta, hogy a véletlenre bízzunk? A rettegés + rettegtetés nem vezet semmire, mi erre próbáltan rávilágítani.
2022. aug. 14. 20:46
 53/105 anonim ***** válasza:
0%

Már megbocsássatok, de hol láttok ti rettegőket?

Valahogy az én környezetemből hiányoznak, pedig be vagyunk oltva.

2022. aug. 14. 21:52
 54/105 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig itt vannak a "saját immunrendszeremben bízom", "a saját szervezetemben bízom", "a tudósok, orvosok csak hazudnak" vírustagadók, akik tagadják az 5-10% körüli halálozást és a kb 50%-os poszt-COVID-ot? Meg akik néha mások halálát kívánták, mert azok krónikus betegek?

Pedig amióta a COVID ténylegesen náthává szelídült, már kezdett regenerálódni az idegrendszerem az önjelölt orvosoktól.

2022. aug. 14. 22:08
 55/105 anonim ***** válasza:
76%

#53 Te pl rettegsz.

#54 Belinkeltem, a hivatalos, regisztrált adatok alapján a covid mindössze 1% halálozási rátájú. Ha ehhez hozzátesszük, hogy baromira fals a számolás (lásd pl Magyarország) meg azt, hogy vagy 10x többen átestek rajta, mint ahány regisztrált fertőzött van, így a valós halálozási ráta 0,2%. Szóval ne kamuzz a számokról és légyszíves menj máshová rettegést kelteni, meg belekötni másokba.

2022. aug. 14. 22:18
 56/105 anonim ***** válasza:
0%

53 vagyok. Semmi esetre sem rettegek, és elképzelésem sincs, te honnan veszed, hogy igen. Ennyire elrugaszkodtál már a valóságtól? Ennyire beállt az agyad arra a sok szamárságra, amit egymás közt mantráztok a normálisan viselkedő emberekről?

Nem veszed észre, hogy valójában te rettegsz? Az oltástól, az időnkénti kényelmetlenségektől (maszk, távolságtartás, otthonnmaradás), a háttérhatalomtól...

2022. aug. 14. 23:26
 57/105 anonim ***** válasza:
68%
#56 Ne haragudj, de a náthával egyenértékű halálozási rátájú vírustól kellene félnem, az ellen oltatnom, meg maszkot hordani? Dobálozol a "háttérhatalommal", de azzal sem vagy tisztában, hogy bármelyik covid oltást adatod be, Gates keze alatt fut mindegyik és nem a covid eltűntetése a cél, hanem egész más, amit tökéletesen igazolsz is. Veled ellentétben én elég sok mindent tudok a világ dolgairól, szóval ismétleltem megkérlek, hogy ne itt gerjessz vitát. Köszi.
2022. aug. 14. 23:41
 58/105 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig 53 vagyok. Azért 54-nek sincs igaza, mert szerencsére nem 5-10 % a covid halálozása, és a posztcovid sem 50 %, reméljük, hosszú távon sem!

De a többiben nem téved.

2022. aug. 14. 23:52
 59/105 anonim ***** válasza:
23%

57, a te világod kissé torz a valósághoz képest!

Különben, amikor oltani kezdtek, messze nem nátha volt még a covid.

Felőlem kereshet az oltásokon, aki akar, a lényeg, hogy a hatás-mellékhatás profilja kedvező legyen.

Ugye, nem a chip-es storyban hiszel?

De, szerintem te abban...

2022. aug. 14. 23:59
 60/105 anonim ***** válasza:
38%

Olyan vicces, amikor a tucatnyi kommentemre megjelenik az ilyen önkéntes példa, mint az 54-es, és mindent demonstrál egy személyben. 😅

Ki tagadta a vírust, hazudozókám? Az összes ilyen kérdésnél leírtam, hogy már rég átestem rajta igazoltan. Orvosokkal konzultáltam végig, magán doki közölte, hogy semmi, ismétlem SEMMI poszt covidom nincs is nem is volt. Olyat se láttál tőlem, hogy azt mondtam, hogy mindenki bízzon az immunredszerében, főleg a híresen rossz átlag magyar életmód mellett (tisztelet a kivételnek). Az eszetlen rettegtetéssel volt bajunk, érdekes, végig magán dokikhoz járok, egy se rettegett, és nem is állítottam, hogy ők hazudnának. Ti tényleg csak a begyakorolt, uncsi mantrákkal jöttök... Hol marad a #megöltedanagymamákat, #nembocsátomega40.000halottat #nátzievagy? #belesztekzárvaanégyfalközé hisztik? Szerintem ti tényleg idegösszeroppanást kaptatok, mikor feloldottak mindent... 😮 Na sebaj, vasárnap utazom külföldre, ma családi látogatáson voltam, ahogy az elmúlt két évben is tartottunk ilyeneket vígan, míg más videóhívásozott maximum (jelentem élünk, még párom 90 éves nagyanyja is). 🙂

2022. aug. 15. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!