Miért vannak felháborodva az emberek azon, kötelező szűrővizsgálatokat akarnak bevezetni?
Amiket olvastam, egyik sem ördögtől való dolog.
Persze más kérdés, hogy lesz-e erre kapacitás állami ellátásban. Mert ez elég kétséges...
11
Na végre, valaki, aki látja a lényeget.
#11: Hogy jön ide, hogy neked hány diplomád van és miért sértegetsz engem?
Nekem az ég világon semmi bajom nincs egy nőgyógyászati vizsgálattal. Nehogy már ezért én legyek a hülye. Vicc ami ezen az oldalon megy komolyan mondom.
Az a nem normális, aki fél elmenni egy fogorvoshoz vagy egy nőgyógyászhoz évente, mert még véletlenül időben tudnák kezelni ha gond van.
Azt is leírtam, nem ilyen formában kéne kötelezni rá az embereket. De ahogy látom, lényegtelen az egész. Nálunk már mindenki akkor megy orvoshoz, ha végstádiumú rákos beteg.
A stílusod meg bicskanyitogató. Normálisan is lehet közölni valamit szerintem, ahogy más is megtette ezt itt, és meg is köszöntem neki. Nem azt kértem, hogy bárki velem értsen egyet, hanem hogy normálisan vitassuk meg a témát, de ez ezen az oldalon sajnos lehetetlen.
Köszi az újabb válaszokat! Egyetértek mind a hárommal.
Persze, erre sajnos a valóságban nincsen kapacitás ez egyértelmű. Nem hiszem, hogy januárig teljesen megváltozik jó irányba az egészségügy.
Nőgyógyászhoz és fogorvoshoz is magánba járok. Pont ezért, mert egy-két héten belül kapok is időpontot. Költséges így. Tudom nem mindenki engedheti meg magának. Államiban nem jutsz be csak hónapok múlva. Pedig a betegségek megelőzése fontos lenne.
Büntetést semmiképpen nem szabnék ki arra, aki nem vesz részt ezeken a vizsgálatokon. Az jó nagy szemétség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!