Miért vannak felháborodva az emberek azon, kötelező szűrővizsgálatokat akarnak bevezetni?
Amiket olvastam, egyik sem ördögtől való dolog.
Persze más kérdés, hogy lesz-e erre kapacitás állami ellátásban. Mert ez elég kétséges...
#86: Én egyáltalán nem lapítok, csak olvastam a többiek értelmes kommentjeit. Te meg hála az égnek eltűntél.
Nekem egyébként sincs gondom a szűrővizsgálatokkal már leírtam. Minden évben járok nőgyógyászhoz, szóval nekem ez nem oszt nem szoroz. Úgy vagyok vele jobb ha időben kiderül ha gond van.
Kötelezővé biztos nem tenném, főleg nem büntethetővé ha valaki nem megy el. Ennyi a véleményem.
Te meg tűnj el innen, már többször jeleztük, mert csak egy ócska troll vagy és nagyon unalmas. Senkit nem érdekelsz már.
90
És így folytatódik a szöveg:
"(A röntgensugárzás kapcsán évekkel később kialakuló daganat kockázata minimálisan emelkedhet,)
de tudásunk alapján ez a kockázat igen alacsony és a vizsgálat haszna ezt messze túlszárnyalja."
Tudásunk alapján - ez nagyon fontos! Most úgy tudjuk (aztán, ha kiderül évtizedek után, hogy mégis baj van, akkor jöhet a 'Bocsánat, úgy gondoltuk, hogy jó lesz...'
Mint a 60-as években a Contergan-babák esetében...
91.
Tehát, aki először bedobja, hogy mi az igazság, az troll?
Kossuth rádió : "mit szól hozzá,hogy januártól k9ötelezőek lesznek egyes szűrővizsgálatok" Elég hivatalos forrás a nerrádió?
FetchV böngészőbővítmény amúgy mindent letölt mediaklikkről (is), felsőt kell választani a jobb minőség érdekében, általában
96
Gondolom, most aztán megindul a propaganda...
96
Meghallgattam: na beindult az egyoldalú elvtelen propaganda...
99.
Majd rájönnek az adozona-nál is, hogy mekkora hülyeséget írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!