A koronavírus elleni oltást kéritek egészségügyi dolgozóként?
Most olvastam,hogy dec.27-től kezdik az eü-i dolgozók körében a vakcina beadását.
csak azért érdekel,ki hogy áll ehhez,mert én gyakorlatom alatt minden orvostól és ápolótól azt hallottam,biztos nem fogják kérni.
34-es.
Egy egyszerű kérdés következik.
Meddig véd a vakcina?
Tudod rá a választ?
Szerintem nem, mert nem vizsgálták, mert nem volt rá idő. Sehol sincs infó erről, csak arról, hogy pl. a Pfizeré 94%-ban véd. Ez a gyakorlatban derül majd ki. Éppen emiatt ne hidd azt, hogy az oltást követően minden normalizálódik. Maradhat a maszkhordás, távolságtartás óvatosságból, mert nem tudni meddig védenek a vakcinák. Ezt mondta pl. Fauchi az Amerikai tisztifőorvos, de a WHO is ezt mondja. Azt se tudni még, hogy egy esetleges fertőzés esetén továbbadhatják-e tünetmentesen a vírust.
Mindezt azért, mert nem telt el elég idő.
Ezek után ne csodálkozz, ha sokan kivárnak az oltással.
41: Valóban nem tudni, hogy meddig véd. De 3 hónapig biztosan. Ha tényleg csak ideiglenes védettséget ad, akkor innentől kezdve oltatni kell majd magunkat időnként.
Viszont az feltételezhető, hogy a védettség letelte után az oltottaknak csak enyhe lefolyású Covidja lesz. Reméljük, tényleg így lesz.
Utolsó, nem is beszélve arról hogy az eü dolgozók is emberek és ők is megbetegednek. Én csak egy laktóz intolerancia tesztet szerettem volna csináltatni de két orvos és egy asszisztens is kidolt a covid miatt úgyhogy az a két szerencsétlen aki maradt csak a sürgős eseteket vállalta mert nem birtak volna többet nem beszélve arról mi lesz ha ők is kidolnek. Ez így nem állapot.
Az meg egy dolog hogy nem örök életre szól a vakcina. Egyébként egyik sem. Mármint a gyerek koriak se védenek ám örökké. De ha ez ellen a szar ellen nem hisztiznenek az emberek hanem mindenki beoltatna magát amint lehet akkor sokkal jobbak lennének az eselyeink hogy eltunjon. Ha egy időben elég ember védett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!