Szerintetek ha június 20-val tényleg kimondják a különleges jogrend végét, akkor az egészségügyi ellátás is teljes mértékben visszaáll?
Eü dolgozó vagyok. Nálunk lezártak két osztályt és még mindig semmi hír arról, hogy mikor is szeretnék "visszaadni" az ágyakat. Így pedig - hiába lehet elvileg egy rakás műtétet és beavatkozást megcsinálni- nem tudjuk, mivel nincs hova fektetni a beteget.
Arról már szót sem ejtek, hogy továbbra is érvényben van a j ő gszabaly, miszerint eü dolgozó nem mehet külföldre, és még arról sincs tájékoztatás, hogy ezt mikor szándékozzák megszüntetni. Mert hogy ez sem indokolt.
Tegnap jött ugye a hír, hogy hétfőtől jön az utolsó, 4. lépcsője az újaindításnak, azonban van egy pár kérdés, ami számomra még mindig megválaszolatlan maradt ezzel kapcsolatban, vagy lehet, hogy csak nekem nem egyértelmű... 1, Az rendben, hogy a szakrendelésekre továbbra is csak időponttal lehet menni, de igaz ez a háziorvosra is?-mert odáig rendben, hogy már nem csak óránként 4 beteget lehet ellátni...
2, Ha pl. valakinek léguti tünetei vannak, továbbra sem mehet háziorvoshoz ezzel?
3, Illetve még egy, a táppénzes és egyéb igazolásokat továbbra is elektronikusan kell intézni?
Lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, és elsiklottam részletek felett, de ezek a kérdések megfordultak a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!