A koronavírus elleni oltást kéritek egészségügyi dolgozóként?
Figyelt kérdés
Most olvastam,hogy dec.27-től kezdik az eü-i dolgozók körében a vakcina beadását.
csak azért érdekel,ki hogy áll ehhez,mert én gyakorlatom alatt minden orvostól és ápolótól azt hallottam,biztos nem fogják kérni.
2020. dec. 25. 00:37
A kérdező szavazást indított:
igen,mert megbízhatom a hatékonyságában
igen,mert viszonylag idős/krónikus beteg vagyok
igen,mert féltem a családomat
igen,mert talán követelhető/kötelező lesz a későbbiekben
igen,mert ajánlották és nekem nincs vele bajom
nem,mert szerintem rá szükségem
nem,mert nem bízom benne,félek a hosszútávú hatásaitól
nem,mert csak... minek?
61 szavazat
1/50 anonim válasza:
Nekem a főnököm orvos, ő például várja az oltást és a családnak is beadatja annak ellenére hogy mar átesett az egész család.
2/50 anonim válasza:
Igen, beadatom. Mert nem a konteo blogokrol tajekozodom. Egy ápoló.
3/50 anonim válasza:
Én is beadatnám, de november 24-én lett pozitív tesztem tünetesen, így nem ajánlják.
4/50 anonim válasza:
6/50 anonim válasza:
#4es, ne adj a kettessel átcsúszott ápolók szavára akiknek betegágy mellett se lenne a helye. Nem mondom hogy mindegyik ilyen, de sajnos nagyon felhígult a szakma, köszönhetően a munkaero hianynak.
7/50 anonim válasza:
Előzmények: én nem kettesével csúsztam át. Jelenleg egyetemre járok. Eüben dolgozom. Nem adatom be, családom se kéri. Nálunk a főnököm főorvos nem adhatja be magának, én sem, nem vagyunk kísérleti nyúlak.Lesznek páran akik kérik, orvosok,asszisztensek,nővérek hát majd kiderül, ők vállalták...
8/50 anonim válasza:
Elég szomorú ha itt tart ma Magyarországon az oktatás..
Utána olvastal te bármilyen megbízható forrásból a vakcinanak?
9/50 anonim válasza:
Én még gondolkodom rajta, nálunk az osztály 70%a beadatja, orvosok is.
10/50 anonim válasza:
8: El ne hidd, hogy aki ide írkál, azok mindegyike valóban egészségügyi dolgozó :D gyanítom, hogy a nemet írók nem azok és sose volt küzök semmilyen egészségügyi képzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!