Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A koronavírus elleni oltást...

A koronavírus elleni oltást kéritek egészségügyi dolgozóként?

Figyelt kérdés

Most olvastam,hogy dec.27-től kezdik az eü-i dolgozók körében a vakcina beadását.

csak azért érdekel,ki hogy áll ehhez,mert én gyakorlatom alatt minden orvostól és ápolótól azt hallottam,biztos nem fogják kérni.

2020. dec. 25. 00:37
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
48%
Oltassátok akkor magatokat nekem nem kell.
2020. dec. 27. 14:11
 32/50 anonim ***** válasza:
25%

30: Pedig én sem vagyok egészségügyi dolgozó, csak utánaolvastam kicsit a dolgoknak :) nem olyan nehéz megérteni szerintem :) bár a chipeseknek lehet :D

31: Senki nem erőltette, csak az indoklásodba kötöttünk bele, mert elég gyenge lábakon áll.

2020. dec. 27. 14:13
 33/50 anonim ***** válasza:
26%
#32 a legtöbb oltás ellenes nem tud épkézláb indokot mondani. Aki meg igen és megcafolod, megmagyarazod neki az utána annyit vág hozzád hogy "oltás akkor magad, én nem fogom".
2020. dec. 27. 15:55
 34/50 anonim ***** válasza:
46%

Persze, hogy nem tudnak.

Olyan konkret indok ugyanis nincs.

Egyik rokonommal vitaztam valamelyik nap, hogy idos kora ellenere miert nem adatja be az oltast, ugy hogy kozbe a virustol retteg.

Valasza az hogy a mellekhatasok. Pl hogy

- lebenul ( 1.5 millio vakcinat adtak be eddig eddig 0 benulas)

- elajul (2 ilyen eset tortent)

Meg hogy mi lesz a hosszu tavu mellekhatassal?

Hat mondom 72 evesen jobban zavarna a lelegeztetogep, mint hogy mi lesz 10 ev mulva?

De nem vagyunk egyformak.

Rahagytam, o dolga, de en nem fogom apolni a gondatlansaga miatt.

Igazabol engem nem zavar ha valaki nem oltatja be magat, es emiatt meghal.

Csak nekem emiatt ne kelljen majd maszkot hordanom, hogy ot vedjem, meg ne kelljen egy szemeszeti kivizsgalasra varnom 3 honapot, mert az orvosok a covid osztalyon dolgoznak.

2020. dec. 27. 18:02
 35/50 anonim ***** válasza:
38%
Hát igen. Attól rettegnek hogy egy milliárdbol egynek majd hosszú távon valami baja lesz tőle, de hogy a virustol hány ember kerül komoly bajba most is az nem baj, attól nem félnek.
2020. dec. 27. 18:36
 36/50 anonim ***** válasza:
59%
Én azért még bízok benne hogy idővel ha látják hogy nem hullanak tőle az emberek akkor szépen beoltatjak magukat. Csak durva hogy hogy rettegnek egy védőoltástol ami az emberiség egyik legjobb találmánya. Hány járványt eltoroltunk már vele..
2020. dec. 27. 18:37
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

És miért hiszitek azt, hogy akik nem adatják be azok rettegnek?

Sok ismerősöm van aki nem retteg ettől hanem azért nem adatja be mert hidegen hagyja a saját egészsége. Nem volt soha vérvételen sem és csak a nagyon alap egészségügyi vizsgálatokba ment bele ami nélkül nem tudna dolgozni. Amikor beteg se megy orvoshoz hanem úgy van vele majd elmúlik...

Szerintem nagyon sokan gondolkodnak így ma Magyarországon. Legalább is ismerősi köreimben rengeteg van.

2020. dec. 27. 19:31
 38/50 anonim ***** válasza:
33%
#37 és ez szerinted jó és rendben van? Én is ismerek olyanokat akiket csak mentovel lehetne kórházba vinni ha már eszméletlen. De attól még ez nem követendő példa.
2020. dec. 27. 19:41
 39/50 anonim ***** válasza:

#38 Én egy szóval sem mondtam, hogy ez követendő példa csak eddig mindenki azt hatotta, hogyha valaki nem kéri az oltást az fél a chippektől meg a mellékhatásoktól, holott ez baromság mert többféle ok is létezik.

A tű fóbiát még nem is említettük...

2020. dec. 27. 19:45
 40/50 anonim ***** válasza:
Mondjuk azok az ismerőseim akik nem hajlandók orvoshoz menni azok is általában azért mert félnek. Ha nem az orvostól akkor attól hogy kiderül hogy beteg. Szóval de, szerintem a félelem az oka.
2020. dec. 28. 05:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!