A koronavírus elleni oltást kéritek egészségügyi dolgozóként?
Most olvastam,hogy dec.27-től kezdik az eü-i dolgozók körében a vakcina beadását.
csak azért érdekel,ki hogy áll ehhez,mert én gyakorlatom alatt minden orvostól és ápolótól azt hallottam,biztos nem fogják kérni.
Ami orosz, az nalam buko.
Ennyi.
Persze,lehet ettol meg jo, de nekem kell.
És tegyük fel ha valaki azt állítja, hogy köszöni szépen de ő nem kéri, helyette választja az egészséges életmódot akkor már őt is azonnal konteósnak kiáltjátok ki aki felelős sok ezer ember haláláért amit a vírus okozott?
Mert én pont ilyen vagyok, hogy inkább bízok a kiegyensúlyozott életmódomban mint vacak gyógyszerekbe. A háziorvosom influenza ellenit is be akarta adni de nem engedtem meg neki.
"Mert én pont ilyen vagyok, hogy inkább bízok a kiegyensúlyozott életmódomban mint vacak gyógyszerekbe"
Remélem a gyerekeidnek kötelezően beadott védőoltások ellen is így érvelsz :) bár gondolom nem, akkor fel sem merül benned ilyesmi, igaz
#27 Csakhogy a gyermekkorban kötelező védoltások nem náthától védenek hanem olyan vírustól amelynek közel 100%-os a halálozási rátája.
Nem győzhető le erős immunrendszerrel mint ez, nagyon nem mindegy.
A Covid-19 sem csak nátha, hanem sajnos halálos betegség. Igaz, nem 100%-ban, de attól még halálos. Nem a halálozási rátájával van baj, hanem azzal, hogy hatalmas terhet rak az egészségügyre, ami megbénul, és újabb problémákat hoz.
Amúgy meg a vakcinával is pont hogy az immunrendszered erősíted. Felkészíted a vírussal való találkozásra. Egyébként meg az erős immunrendszer sem garancia semmire, mivel új vírusról van szó. Sőt, az erős immunrendszer akár káros is lehet ilyen esetben, mert citokin vihart okozhat.
29/29
Ne hasznalj ilyen kifejezeseket hogy citokin vihar.
Ugysem ertik, mond azt, hogy osszeeskuves elmelet, meg microchip.
Naaa azt megertik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!