Antidohányosok minek irtok ide?
Igazából, amíg a cigaretta árának majdnem fele mint jövedéki adó az állam zsebébe vándorol, és így a tb-be áttételesen, abszolút nem érdekel, hogy mikor leszek tüdőrákos vagy sem. Városban élni sokkalta károsabb mint cigizni, tessék utána olvasni.
A két tábor hozzáállása között óriási a különbség. Amíg a dohányosok azt mondják, hogy joguk van bárhol rágyújtani, mert szabad társadalomban élünk, addig az antik ugatnak, hogy jajj az egészségem, te büdös paréj önkárosító satöbbi. És itt ne jöjjön senki a gyerekével, meg a picikkel, annál gusztustalanabb nincs is, hogy tizen huszon évesen szétdohányozza az agyát a kedves mama, majd mikor terhes lesz pálfordulat és szentéletű mária lesz mind. Ezek után is babakocsi magasságban fogom lóbálni a cigimet, ezek után is elsétálok mellette, ha nem tetzsik, zárja inkubátorba a gyereket. Egy gusztustalan parkban a város közepén pont nem a cigarettám fog halálos betegséget okozni a purdénak. Abszolút nincs semmilyen tolerancia. És igen, kezdjünk ezzel valamit, szedjük szét a helyeket dohányosokra, és nem dohányzóra. Senkinek sem jó ez. Én nem tudok sörözni, sem egy jót enni, hogy utána ne gyújtsak rá. Unom a nyafogást.
Aztán, ha külön helyetek lesz antik, majd kiderül, hogy szinte mind csődbe fog menni (főleg pub, kocsma..) mert minimális mértékben van rá kereslet, abból az sajátosságból kifolyólag, hogy az antik mind besavanyodott otthonülő kismama, tizenéves taknyos, és egészségtudatos saláta zababáló egyének, akiknek az alkohol vagy zsíros kaja rosszat tesz a bioflórájának.
Persze a dohányos oldal is tehetne valamit magával kicsit, tényleg sok a bunkó. Buszmegálló táblája előtt megállsz 1 méterrel, már hivatalosan nem is a megállóban állsz, ott dohányozz. Aztán hagy ugassanak...
Buszra se szállj fel az utolsó slukkal, azt az ajtó mellett ugyancsak felszállni akaró nénire fújd, hogy elkábítsd, és megnyerd az ülőhely vadászati csatát. :D
most miért kell mindenkinek beleszólni más dolgába?
ezt a kérdést sem kellett volna leirni. akik nem cigiznek csak az egészségüket féltik.Én is cigizek, de tudom milyen szar lehet más füstjét beszívni...na remélem érthető volt:)
Nekem ezzel annyi problémám van, hogy 10-16 évesek minek szólnak bele? Anya/Apa mondta, hogy nem jó dolog, ülnek a számítógép előtt,( ahelyett, hogy valahol játszana) unatkozik, és írkálja a beszólásokat! Hihetetlen. Egy ideig még jót nevettem, de azért ez már durva! A csikkek 70% ban (szerintem) azért vannak a földön, mert nincs számukra elhelyezett kuka vagy akármi. Nem hiszem egyébként, hogyha dohányzom az utcán, elsétálok valaki mellett annyi füstöt beszív, hogy elrontom vele az egész napját!
Szagolni nem kell, ha nem ismerős nem beszélsz vele, ha az vagy rokon, akkor elviseled, csókolóznunk sem kell... nem értem ezt a nagy hisztériát!
és itt is bebizonyosodik, hogy a doháníosok próbálnak fgyelni ( persze van kivétel), de akik nem dohányoznak sokkal bunkóbbak!! (biztos itt is van kivétel!)
Szerintem minden embernek van valamilyen kis hibája, idegestő tulajdonsága. Na nekünk ez az!
10évesen meg ne itt háborogj, hanem menj játszani valamit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!