Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Antidohányosok minek irtok ide?

Antidohányosok minek irtok ide?

Figyelt kérdés
Már tököm tele van veletek.
2010. márc. 14. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
45%

jaj ez a sok megvadult antidohányos:D

ugyanannyi jogunk van cigizni, mint nektek nem cigizni. ahhoz is jogunk lenne h rátok fújjuk a füstöt, de ezt emberségből nem tesszük (egy páran). aki meg rátok fújja, nyissátok ki szépen a szátokat és kérjétek meg h ugyan ne oda fújja már...vagy ehhez már nincsen elég nagy szátok? valahogy gondoltam....

és nem ez fog titeket megölni h életetek során egypáran a beképzelt képetekbe fújták a füstöt, sokkal inkább az autók és a korszerűtlen buszok kipufogógázaitól lesztek betegek.

az éttermekből való kiszorítás sem igaz, mert jónéhány étteremben még mindig megengedett a dohányzás. ez nekünk nem nagy trauma, max nemmegyünk abba az étterembe ahol nem lehet. leginkább az éttermek szenvednek kárt emiatt, mert a dohányosok mellőzni fogják azokat az éttermeket/kávézókat. mi meg találunk másikat, akad bőven.

felesleges itt ez a hiszti, meg ez a nagyszájúskodás, szemtől szembe már nemlenne ekkora pofátok, h megkérjétek azokat az embereket akik rátok fújják, h ne tegyék.

valamint dohányozni jogunk van, a saját életemmel én rendelkezem. nyugodt szívvel rátok fújnám a füstöt, ha bunkó lennék, max röhögnék rajtatok egy jót h most hátralevő életében rettegni fog h tüdőrákot kap:D

aki pedig a dohányos nő csókolásával jött....hát hallod...válassz ne dohányos nőt magad mellé...mint ahogy jópár dohányos is teszi, h dohányos párt választ leginkább maga mellé. mi megtudjuk oldani, és nem hisztizünk, h jaj, mért nm dohányoznak többen így olyan nehéz párt találni...

a büdösséget pedig...minden dohányzó volt egyszer nemdohányzó, többek között én is, szüleim mindig dohányoztak, de sosem közlekedtem befogott orral a lakásban, és nem voltam ennyire finnyás a szagokra. véleményem szerint ezis enyhe túlzás h mennyire büdösek a dohányosok és nemlehet kibírni. nem rózsaillatú a cigi, ezt beismerem, de azért a kibírhatatlanság az eléggé erős kifejezés. nyugodtan kilehet bírni ha pl egy dohányos mellett kell ülnöd a metrón, vagy állnod a buszon. csak nemkéne ennyire fennhordanotok az orrotokat, és máris nemlátnátok annyira kibírhatatlanul büdösnek....

2010. márc. 20. 22:43
 42/83 anonim ***** válasza:
70%

A múltkor két ismerősünkkel utaztam egy autóban (mindhárman hátul ültünk), és mielőtt beszálltak volna, elszívtak egy-egy cigit. Bent meg beszélgettek, én meg szagolhattam a büdös szájszagukat.

Más: Van olyan vendéglátóipari egység, ahová megyek (rendezvény miatt), és kell viselnem, azt a tényt, hogy jelenleg még sajnos nem tiltja a törvény a vendéglátóhelyek bebüdösítését!

Megint más: Várok a buszra, az orom alá büdösítenek. Normális országokban tilos a buszmegállókban dohányozni! Nálunk meg bokáig járhatok a csikkben!

Nem beszélve arról, ha valaki a diszkók táncparkettjén is szívja, akkor egyrészt szívhatom a cigi bűzét (nagy a népsűrűség), másfelől meg félhetek, hogy kiégeti a ruhámat!

Na meg a lányok. Mivel sajnos sokan hiszik azt, hogy cigizni menő, ezért jelentősen csökkentik a választható barátnők számát! :(

Nem értem, hogy miért nem jönnek rá az emberek, hogy cigizni ciki, és nem menő!!!

Vagy menő a sárga fog és a büdös lehelet?

2010. márc. 20. 23:54
 43/83 anonim ***** válasza:
47%

"ha bunkó lennék"

Fölösleges feltételes módot használnod, mert AZ VAGY!

A fenti szövegedből ez világosan kiderül.

2010. márc. 21. 09:27
 44/83 anonim ***** válasza:
50%

eü-ben dolgozom, belgyógyáaszton. 5 emberből 5 azért van benn, mert emphysémája van(tüdőszövet pusztulás miatti tágulás), ami minden azaz MINDEN dohányosnál kialakul 20 év után kb(szerencsésebbeknél 25). alig kapnak levegőt, krákognak, állandóan járnak tüdőfolyadék csapolásra, plusz párhavonta tüdőgyulladással kerülnek be. csak 1 alkalommal 100.000Ft-nyi antibiotikumot kapnak, plusz egyéb költségek. megyógyul, kezdi elölről. ez normális? ezt fizeti az eü ész nélkül mert hát neki joga van dohányozni. a gégerákosok még ennél is jobbak. megkapják a nyaki kanült hogy kapjanak levegőt, aztán mennek és azon keresztül szívják a bagót. mi meg fizetjük a kezelésüket. hát nem tartom igazságosnak. de nekik joguk van dohányozni. végülis, miért ne. nagyon kellemes életük lesz úgy 50 éves korukra. mert nem csak a tüdőrák van, hanem egyre gyakoribb a szájüregi rák. szép látvány az az ember, aki jön kezelésre, de állkapcsa már régen nincs. a hordómellkasú emphysémásokról nem is beszélve.

nekem meg veletek van tele a tököm, de legalább megkapjátok érte a jutalmat.

2010. márc. 21. 11:23
 45/83 anonim ***** válasza:
38%

annyira unalmasak vagytok már ezzel a krákogással h jaj de büdös van, meg jaj az eü finanszírozza, meg jaj a csajok mért dohányoznak, meg jaj rámfújják a füstöt...bazeg ennyit sopánkodni embert én még nemhallottam mint titeket :D

én pl az alkoholistákat nemszeretem, ugyanúgy fizeti a tb bizonyos kezeléseket, és ugyanúgy büdösek, stbstb.- de nemkezdek el sopánkodni, leszarom őket, nemfoglalkozom velük, és kész vége. nektek meg nincsen jobb dolgotok mint éjjel-nappal itt sírni a dohányosok miatt. szánalmasak vagytok :D

2010. márc. 21. 12:42
 46/83 anonim ***** válasza:
25%
és esetleg gondoljatok arra is h még hány szenvedélybetegséget finanszíroznak a ti TB-tekből, alkoholisták, drogosok, öngyilkosjelöltek.....és szerintem ezek sokkal veszélyesebb és károsabb dolgok mint a cigaretta.....cikizzetek vki mást, ha ennyire nemtudtok mit kezdeni a szabadidőtökkel...
2010. márc. 21. 12:56
 47/83 anonim ***** válasza:
44%

Nem szereted az alkoholistákat? Pedig nem sokkal vagy különb, mint ők, ugyanúgy szenvedélybeteg vagy, csak nem alkoholfüggő, hanem nikotinfüggő vagy.

Szánalmas, aki nem cigizik, és nem szereti a füstöt?? :)) Ez komoly?? :)) Akkor te mi vagy?

Az eü-s dolgozó kommentje nagyon tetszett!! Teljesen igaza van!

2010. márc. 21. 12:58
 48/83 anonim ***** válasza:
52%

nem az a szánalmas aki nem cigizik, hanem az akinek nincs jobb dolga ennél h mindennap ezen problémázzon.

az alkoholfüggés és a nikotinfüggés kicsit más kategória. az alkoholfüggőség másokra nézve is veszélyes lehet (pl autóbaleset, vagy szimplán csak alkohol behatása alatt szarrá ver vkit) a nikotinfüggőségnek nincsenek ilyen veszélyei.

ez meg a spúrság tetőfoka h egyesek azon problémáznak h az ő TB-jükből fizetik ezt meg azt....háűt bazeg....megkapjátok az ellátásotok a TB-tekből, nem? akkor meg mi a jó fenét izgultok? a dohányos is ugyanúgy fizeti a TB-jét, neki is jár az ellátás, úgyhogy nemond már h a te TB-dből fizetik....

a másik h nem, nemlesz minden 20-25 éve dohányzó egyednek problémája, apám is és nagyapám is több mint 40 éve dohányoznak, és akár hiszitek akár nem az ég világon semmi bajuk sincsen. úgyhogy ne aggódjatok, a Tb-tekből az ő kezelésüket nemkell finanszíroznotok :D

és mégegy dolog...kulturáltan is lehet dohányozni. és erre nagyon sok dohányos képes, h nem cigizik a megállóban, h a kukába dobja a csikket, h nem fújja más képébe a füstöt, stb. akkor ezekkel elvileg semmi problémátok nemkéne h legyen. de mégis van:D csak azt nemtom h mi, mert egyik feltétel sem igaz rá amiket itt felsoroltok. azmeg h büdös...hát hallod:D nem a haverod, nemélsz vele együtt mit foglalkozol vele? de ha a haverod lenne akkoris. szive joga büdösnek lenni. ne barátkozz vele ha nemtetszik.

aki meg azon sopánkodik h sok nő cigizik így csökken a választható nők száma...:D a dohányosok megtudják oldani a párválasztást, akkor a nemdohányosok is megtudják...

2010. márc. 21. 13:16
 49/83 anonim ***** válasza:
b@sszátok meg mosmtár leszokok a g3cibe:D
2010. márc. 21. 15:10
 50/83 anonim ***** válasza:
39%

Közlöm a dohányosokkal,hogy 17 éves vagyok,lány,szóval nem "kis 12 éves"

de van egy mondás,hogy a hülyének nem tudod megmagyarázni hogy hülye:)

Antidohányosok,ne foglalkozzatok vele:)

2010. márc. 21. 17:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!