Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Antidohányosok minek irtok ide?

Antidohányosok minek irtok ide?

Figyelt kérdés
Már tököm tele van veletek.
2010. márc. 14. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
Erről beszéltem, hogy néhányan nem tudják, hol a határ. A szellemi képesség és a dohányzás közötti összefüggésre világítsál már rá légyszíves.
2010. márc. 23. 22:30
 62/83 anonim ***** válasza:
22.17.-nek. nem magamat érzem annak, hanem téged nézlek hülyének:D meg az összes erőszakos antidohányost
2010. márc. 24. 00:23
 63/83 anonim ***** válasza:
36%
egyszer vonaton utaztan, az ablaknál cigarettáztam, hogy a füst kifelé szálljon, ne befelé, így senki se érezze, erre odajött egy antidohányos, hogy mit képzelek hogy cigizek (amugy meg ráadásul dohányzóban is voltunk), és felrántotta az ablakot, majdnem odacsípve a kezem, és ahogy húztam vissza a kezem, a cigiről egy jó nagy hamudarabot, pont belefújt a szájába a szél XDDD alig bírtam visszafolytani a nevetésem, mondjuk a többi ember nevetett haha:D
2010. márc. 24. 08:44
 64/83 anonim ***** válasza:

22:17-es vagyok.

Köszönöm,ÉN nem vagyok hülye,és tudom hogy úgy értetted, viszont tök mindegy hogy kit nézel hülyének,mert az vagy!;)

De örülök hogy te menő vagy!;)

2010. márc. 24. 17:20
 65/83 anonim ***** válasza:

"20:17

Egyrészt: a dohányos kérdezte az antidohányosokat, hogy minek írnak ide.

Én nem szoktam senkinek mondani, hogy szokjon le, de ha te is cigizel, fogalmad nincs, hogy milyen büdösek vagytok, amit mi, nem dohányzók, kénytelenek vagyunk szagolni. És hiába állsz arrébb a bagóddal, a füst az terjeng ide-oda, ezért bűzlik a hajam, a kabátom állandóan. A betegségeket már nem is említem, ha nem vagy tini, gondolom, tisztában vagy a következményekkel.

És egyáltalán nem csak rátok tartozik, hogy cigiztek-e, mert mások belélegzik, amit te kifújsz."

Amikor valaki rágyújt, majd azonnal kimegy a helyiségből, akkor is egy iszonyatos bűz marad ott, holott csak 2-3 mp-ig szennyezte a levegőt.

2010. márc. 24. 22:39
 66/83 anonim ***** válasza:
0%

Ha a bűz zavar, kedves nem dohányzó, légyszíves szólj rá azokra is akik:

- fél üveg parfümöt használnak naponta

-nem mosdanak, és nem mosnak

-akik parfüm utánzatot használnak

2010. márc. 24. 23:00
 67/83 anonim ***** válasza:

de, van fogalmunk róla h milyen a szagunk, mivel mi is voltunk nemdohányosak, és találkoztunk már életünkben dohányossal.

22.17-esnek: menőnek sem tartom magam, ezis a hülyeségedet bizonyítja, meg azt h fogalmad sincsen semmiről, csak osztod az észt tudatlanul....de nem baaaaaaaaj.....te nagyon okos vagy, és nagyon jófej, mert nem dohányzol:D hajrá, csakígy tovább...jó a mentalitásod, lehet rajtad röhögni legalább :D

2010. márc. 24. 23:52
 68/83 anonim ***** válasza:
48%
menő vagyok mert cigizek !!!!
2010. márc. 29. 15:43
 69/83 anonim ***** válasza:
lehet hülye indok, de a magam egészsége mellett nekem mégegy szempont van. előfordulhat, hogy valaha, valamiért egyik közeli hozzátartozómnak tüdőtranszplantáció kéne, mondjuk megmenthetem vele a tesómat. nem nagy a valószínűsége, de előfordulhat. ha szétbagózom a tüdőmet ezt nem tehetném meg(csökken a légzőfelület, emiatt nem lehet annyit átadni). nálunk ez még nem végzett eljárás, de külföldön igen és egyre inkább terjed. éppúgy a májamat sem iszom szét. nekem ez is szempont. ha a saját hülyeségem miatt nem tudnék segíteni valakimnek, sosem bocsájtanám meg magamnak.
2010. márc. 29. 16:50
 70/83 anonim ***** válasza:

23:52:

Miért,rajtad nem lehet röhögni?:D

Egy normális észérvvel próbáld meg alátámasztani hogy miért jó a cigaretta,és utána dumálj!;)

Szánalom ez az ország az ilyen hasonló hülyékkel az élen.

^^

2010. márc. 29. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!