Antidohányosok minek irtok ide?
22:17-es vagyok.
Köszönöm,ÉN nem vagyok hülye,és tudom hogy úgy értetted, viszont tök mindegy hogy kit nézel hülyének,mert az vagy!;)
De örülök hogy te menő vagy!;)
"20:17
Egyrészt: a dohányos kérdezte az antidohányosokat, hogy minek írnak ide.
Én nem szoktam senkinek mondani, hogy szokjon le, de ha te is cigizel, fogalmad nincs, hogy milyen büdösek vagytok, amit mi, nem dohányzók, kénytelenek vagyunk szagolni. És hiába állsz arrébb a bagóddal, a füst az terjeng ide-oda, ezért bűzlik a hajam, a kabátom állandóan. A betegségeket már nem is említem, ha nem vagy tini, gondolom, tisztában vagy a következményekkel.
És egyáltalán nem csak rátok tartozik, hogy cigiztek-e, mert mások belélegzik, amit te kifújsz."
Amikor valaki rágyújt, majd azonnal kimegy a helyiségből, akkor is egy iszonyatos bűz marad ott, holott csak 2-3 mp-ig szennyezte a levegőt.
Ha a bűz zavar, kedves nem dohányzó, légyszíves szólj rá azokra is akik:
- fél üveg parfümöt használnak naponta
-nem mosdanak, és nem mosnak
-akik parfüm utánzatot használnak
de, van fogalmunk róla h milyen a szagunk, mivel mi is voltunk nemdohányosak, és találkoztunk már életünkben dohányossal.
22.17-esnek: menőnek sem tartom magam, ezis a hülyeségedet bizonyítja, meg azt h fogalmad sincsen semmiről, csak osztod az észt tudatlanul....de nem baaaaaaaaj.....te nagyon okos vagy, és nagyon jófej, mert nem dohányzol:D hajrá, csakígy tovább...jó a mentalitásod, lehet rajtad röhögni legalább :D
23:52:
Miért,rajtad nem lehet röhögni?:D
Egy normális észérvvel próbáld meg alátámasztani hogy miért jó a cigaretta,és utána dumálj!;)
Szánalom ez az ország az ilyen hasonló hülyékkel az élen.
^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!