Hogyan mondjam meg apámnak, hogy cigarettázok?
Antidohányosok kímélhetnek. :D
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,szeptemberben kezdem a középsulit,és elkellene mondani neki hogy dohányozok :D Várjam meg h elkezdődjön a suli,és mondjam azt h ott piszkálnak hogy nem merek rágyújtani,stb,vagy mi??
Ezt ne! Inkább mondd azt, hogy sajnos már dohányzol, de szeretnél leszokni, mert magad is rájöttél, hogy buta dolog. Kérd meg édesapádat, hogy támogasson ebben.
2010. júl. 31. 19:33
2/28 anonim válasza:
Hazudni semmiképp nem jó.. ess túl rajta őszintén.. de ettől függetlenül nem értem mi a jó benne?
13L
2010. júl. 31. 19:33
3/28 anonim válasza:
19 vok és egyszer sem cigiztem, na mindegy....odamész és az arcába vágod a mondókádat. Ez a legjobb.
2010. júl. 31. 19:34
4/28 anonim válasza:
Ha cigizel azért tedd mert "jól esik", ne pedig menősködésből. Ne akard csak azért tönkre tenni a tűdőd, mert vagány dolog, mivel ha 30-40 év múlva kihullik a hajad és kemoterápiára kell majd járnod akkor nem leszel vidám.
Szerintem ne kezdj el dohányozni, mert alattomos szenvedély, lassan gyilkol.
De ha mindenképpen cigizel, akkor szíved joga. Szerintem meg fogja érteni, habár nem hiszem hogy örülni fog.
14/L
2010. júl. 31. 19:37
5/28 anonim válasza:
Mondd meg neki őszintén h dohányzol, nem kell a körítés...ha már ilyen kemény vagy, h 15 évesen dohányzol, akkor igázán lehetne bátorságod elmondani ezt apudnak...
(remélem úgy fog rá reagálni, h elmenjen a kedved egy időre a cigitől)
2010. júl. 31. 19:37
6/28 anonim válasza:
Az attól függ. Le akarsz róla szokni? Mert szerintem nem. Akkor lehet nem is kellene hazudni, nem igaz?
2010. júl. 31. 19:46
7/28 anonim válasza:
egyszerűen,dohányzol és kész!ezen nincs mit szépiteni! :D
aki nem cigizik,szerintem ne szóljon bele...nem az volt a kérdés h 50évesen milyen betegségei lesznek!
2010. júl. 31. 19:52
8/28 anonim válasza:
1. szó sem volt arról h le akar szokni!
2010. júl. 31. 19:59
9/28 A kérdező kommentje:
Képzeld el,nem fog úgy reagálni,mert a nővéremnél sem reagált úgy,pedig ő is 15 évesen kezdte,sőt!! a Családban mindenki cigizik,meg anyunak már elmondtam,szal... Úgy birom az antidohányosokat -.-
2010. júl. 31. 20:07
10/28 anonim válasza:
Ha nem akarod neki konkrétan elmondani, akkor csak gyújts rá, mikor pl a tesód, vagy apukád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!