Hogyan mondjam meg apámnak, hogy cigarettázok? Antidohányosok kímélhetnek. :D
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,szeptemberben kezdem a középsulit,és elkellene mondani neki hogy dohányozok :D Várjam meg h elkezdődjön a suli,és mondjam azt h ott piszkálnak hogy nem merek rágyújtani,stb,vagy mi??2010. júl. 31. 19:28
21/28 A kérdező kommentje:
Éppen igaza van neki,de én nem arra voltam kíváncsi,amit leírt...és nem menőségből dohányozok hanem mert jól esik...
2010. júl. 31. 22:34
22/28 anonim válasza:
Egyszerűen mond meg neki.Én is ezt tettem.Igaz,én akkor 14 voltam:D
Tisztára elegem volt,hogy ahányszor rágyújtottak,menekültem onnan,mert megkívántam.
Már egy éve cigiztem,és egyszer odaálltam anyu elé,hogy anyu ne borulj ki,de már elegem van a hazugságból,dohányzom.Szóval mond meg neki,túl sok mindent úgyse tud csinálni:)
15/L
24/28 anonim válasza:
Apu, cigizek.
Ez valóban kérdés b+?
25/28 anonim válasza:
20:35-nél a pont undorító hamutartóval csókolózni.
26/28 anonim válasza:
de azt hogy a f@szba csinálod hogy 15 vagy és még csak most mész középsuliba? :O én vok 13 és most fogok felvételizni ja amúgy meg sztem mondd meg kerek perec én mondjuk még nem merem elmondani meg nem is akarom
27/28 A kérdező kommentje:
Bocs,15 leszek,egyenlőre még ck14 :D októberi vagyok
2010. okt. 5. 08:58
28/28 A kérdező kommentje:
Sőőőt,már megtudta,meglátott! Nem szólt semmit,azt mondta én tudom :D
2010. okt. 5. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!