Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Antidohányosok! Mit csinálnáto...

Antidohányosok! Mit csinálnátok ha dohányozna a gyermeketek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 12:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%
nem adnék neki pénzt, biztos leszokna...
2009. dec. 12. 12:43
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Közölném vele, hogy apumat is a cigi miatt vesztettem el, és neki is hajlama van a rákra. Ha nagyon akar dohányozzon, az ő egészsége, de hogy pénzt nem adnék, az biztos, szedje össze maga ahonnan tudja.
2009. dec. 12. 12:47
 3/19 anonim válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólokkal DE itt az a bibi, hogy ha nincs meg rá a pénze csak max 200Ft akkor is biztos van olyan haveri társasága, akivel felesbe vesz cigit, vagy éppen kér valakitől cigit!
2009. dec. 12. 12:51
 4/19 anonim ***** válasza:
53%

12:47, tudják a cigizők, hogy meg lehet halni tőle, de az menő dolog, ezért hagyja abba?

Nem fog ilyenektől leszokni, hogy történeteket mesélsz neki, vagy pl. mint iskolákba mutatják a sok cigiellenes filmet.

Csak ha normális (és a legtöbb cigiző gyerek nem az) akkor magától fog leszokni, de minél hamarabb kéne.

És pénzt meg valahogy fog szerezni, biztos van olyan, hogy elől van hagyva egy pénztárca, és akkor sunyiban kivesz egy kis lóvét.

2009. dec. 12. 12:54
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
vidd el egy kórházba, ahol tüdőbetegeket kezelnek.
2009. dec. 12. 12:55
 6/19 anonim ***** válasza:
én hányok a szagától, tehát a lakásban tuti nem tehetné, és a ruháit sem mosnám ki, a kabátját is a szobájában kellene tartania. Hála az égnek egyik sem cigizik.
2009. dec. 12. 13:05
 7/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy közlöd vele, hogy nem kap rá pénzt, dolgozzon meg ő érte, ha tönkre akarja tenni az egészségét, az evidens. Valószínűleg meg el is menne majd melót keresni... De közöld vele, hogy mondjuk ettől fogva bizonyos dolgokat magának kell megcsinálnia a házban (ez persze olyan legyen amit nem tud vagy utál csinálni), pl.: fiam mostantól te mosod a ruháidat, mert a cigarettafüsttől bűzlik. Szerintem akkor már nem igazán lesz kedve tovább füstölni. :)
2009. dec. 12. 13:09
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

Én nem tiltanám! annál rosszabb!Engem sem tiltottak a szüleim!Kipróbáltam , de mivel nem volt tilos, így nem érdekelt! :-)

Most 4 éves a lányom lehet hogy 10-12 év múlva máshogy gondolom, de a diszkóban elszívott cigit úgy sem tudom kiküszöbölni majd!Ott én is szívtam régen, de sosem szoktam rá holott a körülöttem lévő barátnőm mind szívta!Azóta már ők is leszoktak sok-sok szenvedéssel!

2009. dec. 12. 13:10
 9/19 A kérdező kommentje:
nincs gyerekem csak megkérdeztem az antidohányosokat
2009. dec. 12. 13:47
 10/19 anonim ***** válasza:

kérdezd meg szüleimet :D

nekem ugyanúgy adják a pénzt :D

2009. dec. 12. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!