Antidohányosok! Mit csinálnátok ha dohányozna a gyermeketek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 12:40
11/19 anonim válasza:
Semmit nem tehetnék, csak annyit, hogy megtiltanám, hogy a lakásban dohányozzon, és hogy akkor gyújtson rá, amikor én is jelen vagyok. Mivel elég súlyos asztmám van, egyébként is kerülnöm kell a dohányosokat, nyilvános helyen is mindig messzebb állok, ha mellettem valaki rágyújt. Úgyhogy közölném a gyerekkel, hogy ha nem akarja, hogy az anyja a szeme láttára fulladjon meg egy asztmás rohamtól, akkor nem is gondol a cigire, amikor a közelemben van.
12/19 anonim válasza:
adnék neki 3 doboz cigit, beültetném egy szobába ahol nincs tv, vagy bármi amivel lefoglalhatná magát, és megmondanám neki, hogy akkor jöhet ki ha elszívta az összeset...lehet, hogy kissé kegyetlennek tűnik, de inkább szenvedjen 3-4 óráig, mint hogy rászokjon és napi egy dobozt szívjon később...nem is beszélve arról milyen veszélyei vannak
13/19 anonim válasza:
nem adnék neki pénzt, biztos leszokna...<-- haha .D17 vagyok 15 évesem mondtam apámnak ,hogy cigizek nem ad pénzt.eredmény=meglopom?:D nem érdekel ,hogy családtag de inkább enni ne adjon mint cigit nem.
14/19 anonim válasza:
Kinyomtatnék képeket az internetről, hogy mit okoz a dohányzás.
Leültetném és elmagyaráznám neki, hogy melyiken mit lát.
15/19 anonim válasza:
ha túl fiatalon cigizik a tüdője nem fejlődik igy felnőtt korában nem tud semmi aktiv tevékenységet végezni mert megffullad, ha ezt elmondod neki biztos minden szál előtt eszébe fog jutni
16/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiába ijesztgetjük a gyereket azzal, hogy mennyire káros, mert pontosan tudja (az iskolában elvileg tartanak olyan órákat, amiken ezeket beszélik meg). Az se megoldás, ha nem adunk pénzt, mert akkor meglopja a szüleit, és még dicsekedik is vele nagy arccal, mint itt az egyik válaszoló. Erre a helyzetre nem nagyon van jó megoldás.
17/19 anonim válasza:
bármit is tennél nemtudnád rábírni hogy abbahaggya a tiltástól meg pláne h mégtöbbet szívna!egyébként régen énis cigiztem dugiba és az olyan jó volt h ne vegyenek észre és az valami olyan rohadt jó érzés volt h titokba kellet cigizni...nemtudom miért de nagyon felnyomta az adrenalinom.most 19 éves vagyok apám+anyámis cigizik kb 15-17 éves koruk óta.igazából sosem tiltották mert kár is lett volna...de sose díjazták h énis 'olyan hülye lettem' mint ők.és igazuk volt.
18/19 anonim válasza:
23:36-os leírta a tökéletes megoldást. Egyetértek. Szívasson el vele egy doboz cigit egyhuzamban. Ne félj, többet rá se fog nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!