Ajánljatok erős cigit ( antidohányosok kíméljenek ) Valami erősebb létezik egyáltalán?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve barna szofit szívok ( meg vörös moont ) de már alig-alig érzem őket. Kösz a segítséget2010. ápr. 26. 19:51
1/13 anonim válasza:
A legjobb a tekert cigi, kb. 3-4x olyan erős, mint akár a Marlboro. Ja, és sokkal olcsóbban kijössz. Csak dohányt kell venned, szűrőt, és papírt, és egy-két nap alatt belejössz a technikájába.
De ha ez nem jön be, akkor esetleg Marlboro vagy Priluki?
2/13 anonim válasza:
Regebben volt egy francia cigi mit csak ugy emlegettek a legiosok is ezt szivtak a neve Gitanes en egyszer szivtam egy slukkot a kekbol majdnem kiesett a tudom ugytom van belole fekete dobozos is:D
3/13 anonim válasza:
TÜDŐRÁK. Na ettől kifekszel! ;)
4/13 anonim válasza:
legerősebb ha megveszed a lidlis(tudom hogy rosszul írtam) cigit vagy BOND-ot szétszeded a dohányt napon megszárítod és keményen beletöltöd új cigipapírba lehet hogy viccnek tűnik de nagyon erős cigi lesz haverom is ezt csinálja nem is kér tőle senki cigit(baszott erőőőős)
5/13 anonim válasza:
kék gauloies beton szofi a köbön.
6/13 anonim válasza:
Én már egy ideje dohányzom, és egyszer vettem dunhillt... szétnyomott rohadtul, annyira megszédültem tőle, hogy már nem esett jól, rohadt erős :)
8/13 anonim válasza:
LUCKY STRIKE- vagy pipadohányos töltős/csavart cigi
9/13 anonim válasza:
Ha erőeset akarsz veszel valamilyen "ócska" piros dohányt és izomból töltöd meg... 1×szívtam ilyet 10percig.. de utána 1 napig nem gyújtottam rá... pedig piros bondot/pall mall-t szívok napi 1,5 doboz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!