Dohánylevelet hogyan tudnék fermentálni, hogy ne legyen erős? Létezik valami jó recept, hogy egy elfogyasztható dohányt kapjak?
Figyelt kérdés
Azt is mondták, hogy ki kell főzni amikor bebarnul...
És a későbbi eljárások???
2009. nov. 20. 18:58
1/2 anonim válasza:
Csak ástasd be konyakba és csavard bele egy konyakba áztatott tiszta rongyba, aztán rakd olyan helyre ahol száraz a levegő és hagyd teljesen megszáradni amíg nem törik.
Amíg félnedves, addig szivart is tekerhetsz belőle!!
2/2 anonim válasza:
Amúgy a sima yners szárított dohány egyáltalán nem erős, a kezelés teszi azzá, az adja az ízét is, meg attól lesz büdös cigiszagú...
A szárított dohánynak önmagában finomabb illata van mint annak a szrnak amik a cigikben vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!