Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Migrén, melegfront idején...

Migrén, melegfront idején iszonyú erős fejfájás, minden nyáron szenvedés. Létezik rá valami gyógymód?

Figyelt kérdés

Melegfront idején először összefolyik a világ a szemem előtt, ami kb. fél órát tart, majd ezt követi egy több órán át tartó, masszív fejfájás, amit csak az erősebb fájdalomcsillapítók mulasztanak el.

Más is küzd ilyen problémával? Van rá valami jó gyógymód? Engem kivizsgáltak, de szervi bajt nem találtak nálam. Ez azt jelenti, hogy együtt kell vele élnem? 5 éve tart, most vagyok 29 éves.

29/L

2010. jún. 28. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Masszázzsal lehet próbálkozni, egyes fejfájásokon nagyon hatékonyan segít, másokon meg nem. Kipróbálni érdemes.

Gyógymasszőr

2010. jún. 28. 19:07
 2/7 anonim válasza:
Én is migrénes vagyok, de rajtam sajnos csak a hányás segít. Szervi bajom nekem sincs hálisten. Ezzel nem sokat segítettem mondjuk :D
2010. jún. 28. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, hogy állsz az ilyesmivel, de a marijuana nagyon hatékony gyógyszere a migrénnek.
2010. jún. 28. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is kűzdök a migrénnel,nekem egy Quarelin,és egy alvás segít,de sajnos még ez sem mindig,van hogy annyira durva,hogy hányok,utána jobb lesz.
2010. jún. 30. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Migrén ellen jó a koffein,tehát igyál kávét
2010. jún. 30. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a melegfront gondolom csak meleg akart lenni.

Egész nyáron van kb 6-7 melegfront, szerintem örülnél, ha csak ennyiszer lenne migrén. Ebből következik, hogy hűvös helyet kellene keresned, légkondit felszereltetni, ilyesmi.

2010. jún. 30. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:

21:09:

Nem, a melegfront nálam szó szerint melegfront. Nem a meleg időjárás a baj, hanem a hirtelen időjárás-, és légnyomásváltozás. A hideget is érzem (olyankor álmos vagyok, meg kóválygok), de csak a meleg idején gyötör a fejfájás.

Sokszor nézem az időjárás előrejelző oldalakat (mivel hálistennek viharfóbiám is van), és amikor jön a fejgörcs, olyankor ott is mindig kint van a figyelmeztetés, hogy melegfront van.

2010. júl. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!