Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Antidohányosok minek irtok ide?

Antidohányosok minek irtok ide?

Figyelt kérdés
Már tököm tele van veletek.
2010. márc. 14. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
42%

Nekünk is a büdös cigitekkel!!

Nem csak a te dolgod, hogy dohányzol, mert sajnos az is szívja a füstöt, aki nem szeretné!!!

2010. márc. 14. 18:16
 2/83 anonim ***** válasza:
55%
Akkor kis antidohanyos gyerekeid fognak szuletni! :)
2010. márc. 14. 18:17
 3/83 anonim ***** válasza:
45%
mindenki törődjön a saját dolgával. nekem legalább annyira idegesítő a ti álszent, buta, fafejű papolásotok, mint nektek a füst. ennyi, és élvezettel pontozlak le
2010. márc. 14. 18:18
 4/83 anonim ***** válasza:
26%
Kiszólt a lyuk a gödörből.
2010. márc. 14. 18:28
 5/83 anonim ***** válasza:
36%
Olyan büdösek vagytok, mint a DÖG!!!
2010. márc. 14. 18:32
 6/83 anonim ***** válasza:
29%
Hiába nagy a pofád, úgyis megérjük, hogy az utcán sem bagózhattok többé! Az éttermekből már eltakarodtatok, hála istennek!
2010. márc. 14. 18:38
 7/83 anonim ***** válasza:
Nem tudom, h a kedves válaszolók miért viselkednek ennyire bunkón én pl cigizek nem vagyok tini, de szerintem ez mindenkinek a sajkát dolga eldönteni, h cigizik-e vagy sem! Én nem vagyok pofátlan nem fújom senkire se a füstöt, a zárt buszmegállóban pedig inkább arrébb megyek, h mások ne szívják a füstöt! De elég idegesítő minden hónapban látni 3 v több ahhoz hasonló kérdést is, h miért nem szoksz le? Az én egészségem az én dolgom és olyan emberek ne aggódjanak az én egészségi állapotom miatt akik nem is ismernek!
2010. márc. 14. 20:17
 8/83 anonim ***** válasza:

20:17

Egyrészt: a dohányos kérdezte az antidohányosokat, hogy minek írnak ide.

Én nem szoktam senkinek mondani, hogy szokjon le, de ha te is cigizel, fogalmad nincs, hogy milyen büdösek vagytok, amit mi, nem dohányzók, kénytelenek vagyunk szagolni. És hiába állsz arrébb a bagóddal, a füst az terjeng ide-oda, ezért bűzlik a hajam, a kabátom állandóan. A betegségeket már nem is említem, ha nem vagy tini, gondolom, tisztában vagy a következményekkel.

És egyáltalán nem csak rátok tartozik, hogy cigiztek-e, mert mások belélegzik, amit te kifújsz.

2010. márc. 14. 20:23
 9/83 anonim ***** válasza:
Nekem speciel semmi kedvem a tb-mből finanszírozni a 20:17-eshez hasonlók majdani kemoterápiás kezelését. Úgyhogy egyáltalán nem csak magánügy.
2010. márc. 14. 20:38
 10/83 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem az itteni "antidohányosok" zöme ilyen 12 éves hülye gyerek akik a minap hallották a suliban hogy a dohányzás milyen káros azt ide jönnek okoskodni...
2010. márc. 14. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!