Antidohányosok minek irtok ide?
Bocsi,de alapból nem megyek egy dohányos közelébe,szóval nincs miért szólnom nekik!;)
Amúgy nem nézem le a dohányosokat..csak nem értelek titeket,de mindegy,nem akarok veszekedni.
Igaz történet (röviden, saját szavaimmal):
25 éves fiatalon kellett tüdő transzplantációt végezni, isten tudja már mi volt a gond a tüdejével, lényeg: egészségesen élt, semmi cigi, semmi pia. A szerencsétlen megkapta egy ötvenes éveiben meghalt pasi tüdejét, aki úgy dohányzott mint a gyárkémény. A fiú ezután 26 évesen meghalt.
Ennyit a bagósokról. Nekik kell alkalmazkodni! Ezt ők is beláthatják nyugodt szívvel (már aki még nem tette meg).
alkalmazkodunk mi, heh:D
ahol nem lehet cigizni senkisem gyújt rá. buszmegállókban is ha megfigyeled, sokan hátrahúzódnak akik cigiznek.
az meg h gyaloglás közben vki rágyújt...hát bazz...ennyit már csakmeg tehet....és ennyit ti is megtehettek h nem veritek a nyálatok egy ilyen miatt
Nekem eddigi életem során két ember szólt hogy ne dohányozzak(vonaton kallerok és lassan 3 éve bagózok).A buszmegállok meg csak viccesek, mert néznek az emberek mikor rágyújtok és csak NÉZNEK, aztán meghökkennek mikor jönn a 2. szál.
Egy pár lányismerősöm szekált vele hogy szokjak le meg 1-2 oszttársam.És itt említenék valamit, aki nálunk dohányzik suliban , azok értelmesnek tűnnek(majd ezért sírni fognak :D)de a többiek csak azt hallom hogy valami szar számítógépes játékról beszélnek, asszem a neve wow vagy mi.
Meg mindenkinek stresszes az élete, én a cigivel ezt a stresszet feloldom.És az antidohok kövérek :D
Én nagyon sokáig cigiztem, de leszoktam, mert magamat nem bírtam elviselni, annyira büdös a bagó. Ezt igazán csak most érzem, amikor egy dohányos a közelemben van.
Ne mások miatt szokjatok le, hanem magatok miatt, az egészségetek miatt, és nem utolsó sorban az anyagiak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!