Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Antidohányosok minek irtok ide?

Antidohányosok minek irtok ide?

Figyelt kérdés
Már tököm tele van veletek.
2010. márc. 14. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
0%
Miért jó a cigaretta? Nos, a válasz egyszerű, van aki szeret dohányozni. Jó, tudom, vannak, akik ezt nem értik meg, de ez van. Szeretik és kész. Ezt miért kell magyarázni, van, aki a vadászgörényeket szereti, és ha én nem bírom őket, akkor osszam az észt ?
2010. márc. 29. 20:18
 72/83 anonim ***** válasza:
62%
és te magyarázd már meg, h miért jó az h vered itt a nyálad a dohányosokra, de szemtől szembe megmár egy rossz pillantást se mernél vetni egyetlen dohányzóra sem? na ez a vicces. osztjátok itt az észt, de egyikőtök sem merne szólni élőben h pl a buszmegállóban húzódjon arrébb kicsit a dohányos...
2010. márc. 30. 00:30
 73/83 anonim ***** válasza:
Hát drága, én merek szólni. És szoktam is.
2010. márc. 30. 09:25
 74/83 anonim ***** válasza:
45%
naja...anonimba könnyen megy eztis leírni...
2010. márc. 30. 15:15
 75/83 anonim ***** válasza:
86%

Bocsi,de alapból nem megyek egy dohányos közelébe,szóval nincs miért szólnom nekik!;)

Amúgy nem nézem le a dohányosokat..csak nem értelek titeket,de mindegy,nem akarok veszekedni.

2010. márc. 31. 14:20
 76/83 anonim ***** válasza:
62%
Én dohányos vagyok, és ha nyilvános helyen gyújtok rá akkor tekintettel vagyok másokra. Nem szokom le, mert élvezem az ízét és pont.
2010. márc. 31. 18:16
 77/83 anonim ***** válasza:

Igaz történet (röviden, saját szavaimmal):

25 éves fiatalon kellett tüdő transzplantációt végezni, isten tudja már mi volt a gond a tüdejével, lényeg: egészségesen élt, semmi cigi, semmi pia. A szerencsétlen megkapta egy ötvenes éveiben meghalt pasi tüdejét, aki úgy dohányzott mint a gyárkémény. A fiú ezután 26 évesen meghalt.

Ennyit a bagósokról. Nekik kell alkalmazkodni! Ezt ők is beláthatják nyugodt szívvel (már aki még nem tette meg).

2010. márc. 31. 19:39
 78/83 anonim ***** válasza:

alkalmazkodunk mi, heh:D

ahol nem lehet cigizni senkisem gyújt rá. buszmegállókban is ha megfigyeled, sokan hátrahúzódnak akik cigiznek.

az meg h gyaloglás közben vki rágyújt...hát bazz...ennyit már csakmeg tehet....és ennyit ti is megtehettek h nem veritek a nyálatok egy ilyen miatt

2010. márc. 31. 19:49
 79/83 anonim válasza:

Nekem eddigi életem során két ember szólt hogy ne dohányozzak(vonaton kallerok és lassan 3 éve bagózok).A buszmegállok meg csak viccesek, mert néznek az emberek mikor rágyújtok és csak NÉZNEK, aztán meghökkennek mikor jönn a 2. szál.

Egy pár lányismerősöm szekált vele hogy szokjak le meg 1-2 oszttársam.És itt említenék valamit, aki nálunk dohányzik suliban , azok értelmesnek tűnnek(majd ezért sírni fognak :D)de a többiek csak azt hallom hogy valami szar számítógépes játékról beszélnek, asszem a neve wow vagy mi.

Meg mindenkinek stresszes az élete, én a cigivel ezt a stresszet feloldom.És az antidohok kövérek :D

2010. ápr. 2. 12:05
 80/83 anonim ***** válasza:
50%

Én nagyon sokáig cigiztem, de leszoktam, mert magamat nem bírtam elviselni, annyira büdös a bagó. Ezt igazán csak most érzem, amikor egy dohányos a közelemben van.

Ne mások miatt szokjatok le, hanem magatok miatt, az egészségetek miatt, és nem utolsó sorban az anyagiak miatt.

2010. ápr. 3. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!