Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Antidohányosok minek irtok ide?

Antidohányosok minek irtok ide?

Figyelt kérdés
Már tököm tele van veletek.
2010. márc. 14. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:

9:37

Mi az, hogy ha ZAVAR menjek arrébb???? Na azért álljon meg a fucklyás menet. Ne mi alkalmazkodjunk hozzátok. Ha nem TI a normális emberekhez.

2010. márc. 17. 20:49
 32/83 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyen begyöpösödött antidohányosok szerintem milliószor bunkóbbak, mint azok, akik próbálnak figyelni másokra. Biztos vagyok benne, hogy nektek is van valami olyan hülyeségetek, amivel másokat idegesítetek. Ennyi erővel ne menj ki az utcára kérlek, mert ott a szmog, meg a kipufogó füst. Vagy az más? Ohh, persze :) Remélem mindegyikőtök bkv-val jár, mert az autó ugye káros a többi élőlényre.
2010. márc. 18. 09:37
 33/83 anonim ***** válasza:
21%
Különben is, 20:49es, hogy jössz ahhoz, hogy te állapítsd meg, hogy ki a normális? És főleg ez alapján? Csak közlöm, hogy Hitler antidohányos volt, és sosem ivott. Őt is zavarta a füst. Nektek is alkalmazkodni kellene.
2010. márc. 18. 10:04
 34/83 anonim ***** válasza:
65%

A nyúl viszi a puskát...:)) Komolyan nevettem, hogy még nektek áll feljebb, cigisek! Lépten-nyomon a füstötöket szívjuk akaratlanul is, és sokszor térdig gázolunk az eldobált csikkekben. NEKÜNK kellene alkalmazkodni??? Mégis mihez, a jó ég áldjon meg??!! Alig ismerek olyan embert, aki kulturáltan végezné ezt a káros tevékenységet, értem itt ezalatt, hogy nem gyújt rá, amikor nemdohányzó van a közelben, illetve a csikket elnyomva (nem csak elhajítva!!) a kukába teszi. Ma, amikor a buszmegállóban álltam, egy arra járó kocsiból éppen kidobtak egy égő csikket, ami felrepült a járdára, egyenesen a cipőmre! Már bocs, de még én alkalmazkodjak?!

Eleve milyen dolog autóban vagy szobában bagózni?? Ennyi erővel oda is kakilhatnál, az sem sokkal büdösebb, mint a cigi. Csak ti nem érzitek. Mi viszont igen.

Van fogalmad, hogy korán reggel milyen érzés felszállni a buszra egy nemdohányzó embernek, és megállni valaki mellett, akinek gyakorlatilag kocsmaszaga van???

Hagyjuk már ezt, hogy ki a bunkó! Legalább ismerjétek be, hogy függők vagytok, és nincs akaraterőtök leszokni. Mert szinte úgy állítjátok itt be a dolgokat, mintha a dohányzás lenne a legjobb dolog a világon!

Azt meg végképp nem értem, hogy hogy jön ide az, hogy Hitler antidohányos volt. Nagyon sok idióta ember van a világon, aki nem dohányzik és fordítva. Ez még nem kisebbíti a ti hülyeségeteket.

Ja, meg az egy dolog, hogy a saját egészségedet úgy rombolod, ahogy akarod, de másokra igenis tekintettel kellene lenni!

2010. márc. 18. 19:13
 35/83 anonim ***** válasza:
17%
Najó, ennek semmi értelme. És igenis vannak olyanok, akik figyelnek az ilyen kibírhatatlan fa**kra, mint ti... Bár legszívesebben titeket gyújtanálak fel.
2010. márc. 18. 21:58
 36/83 anonim ***** válasza:
59%

Persze, mert nem tudsz észérveket mondani...

Hát nézd, engem nem fogsz felgyújtani, de te büdös maradsz, és olyan fekete lesz a tüdőd, mint az üszök. Ha már nem most is az. Nekem mindegy, ha a kínok kínjával pusztulsz is el, csak rám ne fújjad a füstöt.

Úgyis meg fogják tiltani, hogy az utcán bagózzatok :))

2010. márc. 18. 22:32
 37/83 anonim ***** válasza:
0%
Legyen így. Részemről lezárva.
2010. márc. 19. 08:27
 38/83 anonim válasza:
52%
az arcomba fújják azt a mocskos, büdös szutykot, ami a szájukból jön ki. füst+szájszag. gusztustalan.
2010. márc. 20. 20:24
 39/83 anonim válasza:
79%
Amúgy neked sok friss levegőt kéne szívnod. nem tesz jót a cigi, és azon fogod magad találni, hogy fulladozol. tapasztalat. 30/L
2010. márc. 20. 20:26
 40/83 anonim válasza:
66%

Nem akartam ide írni, de nem bírom ki.....

Nagyon toleráns, megértő vagyok...elfogadom, hogy választjátok magatoknak ezt a lassú, drága, undorító halált, de nem értem meg. Mindegy. DE!!!!!!! Anyuka vagyok, 2,5 hónapos kislányommal nagyokat sétálunk, élvezzük hogy jön a tavasz. És Ti, kedves dohányosok, babakocsi magasságban lóbáljátok a cigiteket ( ne gyertek azzal hogy ehhez jogotok van, menjünk arrébb, stb) MERT NINCS IGAZATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kislányomnak és a többi kicsinek is joga van a tiszta levegőhöz, az egészséges élethez (most hagyjuk a dohányzó anyukákat, meg van róluk a véleményem....) Cigi nélkül jövünk világra, ez a természetes állapot, nem az ha lóg a cigi a szájból....innentől kezdve nem kérdés, hogy ki alkalmazkodjon kihez. Felháborít, mikor szinte belehamuznak a cigivel a babkocsiba (kabátomat is égették már ki utcán, és még a kedves dohányosnak állt felljebb....)

A dohányos "keménymagról" annyit - őket csak a cigi tartja össze.....

Ha már dohányoztok, azt ne nyilvánosan, mossatok kezet, fogat, mert BÜDÖSEK vagytok!!!!!!!!!!

Nem beszélve a dohányosok "jogairól": munkahelyen tolerálják a dohányosok cigiszüneteit, bezzeg ha más akar egy kis pihenőt, VAGY: buszos kiránduláson, hosszabb utazáson a dohányosok miatt kell folyamatosan megállni, mert nem bírják ki.....

Mindegy, már nem is ezek bosszantanak igazán, hanem a kislányom orra előtt lifegő cigik :(

(jöhet a lepontozás....)

2010. márc. 20. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!