igenis a mi TB-ből fizetik, mert a kezelések jó nagy %-át azok teszik ki, akik magukat vágják tönkre, dohányosok és alkoholisták. a többi szenvedélybetegség kezelése ennek a töredéke(pl drogosokat alig 1-2 helyen kezelik, ráadásul maximum 1x, többet sosem mennek vissza), nekik a gyógyulás az a magánkézben lévő elvonó.
a krákogás és az egyéb kellemes mellékhatások meg nem engem zavarnak, hanem majd titeket fog. és még a trombózisokról nem is beszéltem(éppen pénteken feküdt be egy férfi kétoldali tüdőembóliával). nekem nem csak az a legnagyobb érvem, hogy engem zavarnak, egyszerűen sajnálom őket.
2010. márc. 21. 18:30
52/83 anonim válasza:
12 évesen rászoktam a cigire ...HÜLYE VOLTAM azóta eltel 4 év....szerencsére LESZOKTAM! Naív voltam és enm értettem mért lehet káros , és h mért ne csinálhatnám ...de így hogy felnőttem megértettem h az egészség egy kincs.És nagyon elegem van a dohányosokból.elgem van abból h discoba nem lehet normálisan szórakozni , mert nem kapok levegőt (amúgy is légzési nehézségeim vannak), nyáron minden héten új harisnyát kell vennem , mert mindenhéten kiégetik. és akkor még ne is beszéljünk a 20.000ft-os ruhámról ,amire spórolgattam, aztán elegem van h reggel mikor emgyek suliba és mikor jövök a busz.meg.be az össze s kis 10-14 éves picsi szívja a bagót és odadobja mellém,és akkor még a nagyobbak is ( azoknak talán már van annyi eszük h enm elém dobják), mikor megyek az utcán és előttem bagós megy, hátrafele jön a füst és beszívom.egyébként modellkedem, és az emberek enm hiszik el h 30 éves korukra olyan ráncosok lesznek mint egy 70-80 éves.persze azt a kort már megsem élik.Ja és akkor anyukámról ne is beszéljek 40 éve cigizik. most mindenféle gyógyszert szed meg ilyen port kell szívnia vagy mit.és még most sem szokik le.egyszerűen nem képes rá( pedig én nagyon nem szeretnék 20 éves koromra anyuka nélkül maradni :(.És amúgy hiába szoktam le a cigiről.ugyanúgy nem múlnak a légzési nehézségeim ha midnen délután suli után a pofámba fújják a cigit.jah és a TB. lehet h az alkoholistákra avgymás szenvedély betegekre ugyanannyit ekll fizetni. de egy alkohlista avgy drogos nem teszi tönkre mások egészséget. Jah meg én sem hittem el amég cigiztem de télleg büdösek avgytok :)
2010. márc. 21. 19:57
53/83 anonim válasza:
Dohányos vagyok! Nekem az a problémám, az anti dohányosokkal, hogy némelyik nem tudja hol a határ. A saját udvaromon dohányzom, erre a szomszéd oda küldi az 5 éves kölyköt, hogy nem szabad cigizni,mondjad neki. Amikor rá ordítok, hogy anyádba takarodj, akkor én vagyok a vadállat. Néha jó rágyújtani, és nekem hiányzik a világ mikor a kocsmában rá lehetett gyújtani. Nem vagyok alkesz, csak ha begyek szeretném csinálni. Aki meg azt mondja ő fizeti az ellátást, és amit én fizetek TB? Az hova lesz? Emeljék még feljebb a cigi árát miért?
2010. márc. 21. 20:16
54/83 anonim válasza:
Ti nagyobb eséllyel lesztek betegek, mert mérgezitek magatokat. De ezt ti is tudjátok, csak könnyebb anyázni, meg azokat bántani, akik tiszta levegőt szeretnének szívni. Le kell szokni! Nem hiszem, hogy nem fordult még meg a fejedben, csak akaraterő kell hozzá!
2010. márc. 21. 20:44
55/83 anonim válasza:
Nem fordult meg a fejemben, mert szeretem az ízét. Nem zavarok vele senkit. Az én autóm, az én házam és rágyújtok.
2010. márc. 21. 21:08
56/83 anonim válasza:
Kocsmába járni...
Na az megint egy értelmes program.
2010. márc. 21. 22:14
57/83 anonim válasza:
Miért te hol biliárdozol? A lordok házában? Ja vagy otthon a szalonban értem.
2010. márc. 21. 22:16
58/83 anonim válasza:
17.18-asnak: én a dohányos vagyok. és a mondásod nagyon igaz, mert nekemis feltűnt h a hülyéknek nemtudom megmagyarázni h hülyék....és pont itt ebben a topicban tűnt ez fel..:D köszönet érte...:D
2010. márc. 23. 01:30
59/83 anonim válasza:
amúgy igaza van itt valakinek, csak azért már pár antidohányos tiszta levegőt akar szívni, attól még senki sem fog leszokni. ez nem vmi erős érv arra h leszokjunk, előbb fogunk magunk miatt leszokni, mint miattatok....és abban is igaza van h a saját lakásában, saját autójában akkor gyújt rá amikor akar...és még abban is igaza volt, h sok antidohányos nemtudja hol a határ. mint ahogy sok dohányos se viszont.
de, mint már említettem, vannak kulturált dohányosok, és vannak kulturált antidohányosok is. de ebben a topicban nem ezek a fajta antidohányosok vannak sajnos, pedig gyanítom itt elég a sok a kulturált dohányos.
2010. márc. 23. 01:33
60/83 anonim válasza:
17:18-as vagyok.
örülök hogy hülyének érzed magad:)mert azis vagy:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!