Miért jó a cigi? Miért szívja mindenki? olyan irritáló
.
Figyelt kérdés
mikor megyek suliba azt látom hogy csomóan ülnek.. beszélgetnek és cigiznek.. mivel a suliba tilos.. fegyelmi jár 1-re is csak utána tudnak szívni, de mikor megyek el akkor is.. kint a téren is mindenki cigizik.. nagyon sok haverom és oszt társam is "rászokott" de csak divat cigis mind..
de nem értem.. miért jó?! olyan rohadt büdös.. egészségtelen.. sokba kerül.. ráadásul még hülyén is mutat egy szép csaj szájában...
Én ritkán szívok amikor épp olyan hangulatom van de érdekes soha nem érdekelt hogy ki miért cigizik hogy "menő" vagy nem! Szerintem mindenki foglalkozzon magával! Az más ha a képed be fújják stb.. de ez a többi maszlag elég nagy baromság. Az pedig hogy a mai fiataloknak nincs min stresszelni mert nincs háború kicsit túlzás én úgy gondolom hogy 17 éves vagyok és sokkal többet idegeskedek és sokkal stresszesebb az élet körülöttem mint nagymamám fiatalkorában amikor is háború volt!!!
2010. márc. 22. 22:30
32/45 anonim válasza:
Szerintem sem jó a cigi, de tényleg megnyugtat!! Én is ezért szívom, faterom most is nagyon beteg (most is kórházban van), sokat idegeskedek miatta, és engem speciel megnyugtat!! Az igaz hogy büdös, meg egészségtelen, stb.. De ennyi benne a jó, hogy nem leszel olyan ideges utánna! Én durván 3 hete cigizek, nem vagyok nagy dohányos, de eddigi tapasztalataim a cigiről nem olyan rosszak!! Van jó és rossz oldala, mindennek van hátulütője!! Amugy meg nem mindegy hogy hol szívod és mennyit...én 2 hete vettem a cigit, és most érek végére...!! Nem kell túlzásba vinni, csak ugy mint a piálást, de mindenki maga dönti el, hogy miből mennyit, és hogy mivel rontja a szervezetét!! A nagyfaterom tüdőrákban halt meg, és életében nem szívott el egy szál cigit sem.....
2010. márc. 30. 17:50
33/45 anonim válasza:
Én nagyon ritkán (kb hetente 2-3 szál) szívók cigit, és Dunhill-t ami sokkal kelemesebb mint a legtöbb cigi, persze attól még az sem egészséges (de sok minden nem az), ha elszívsz egy cigit hasonló hatása van mint amikor megiszol 2-3 pohár bort, tehát kellemesen ellazulsz tőle ( és sokan emiatt a hatás miatt válnak kemény dohányossá ) , de ez függ a cigi erősségétől is, meg attól is hogy milyen gyorsan szívód és tüdőzöd le.
2010. máj. 22. 13:23
34/45 A kérdező kommentje:
1 kis okosítás:
ismerem ezt az érzést és tök jó. csak mikor rászoksz a cigire elszáll és már nem azért az érzésért szívod.
am meg, az hogy függ a szívási sebességtől az más téma. az a szénmonoxid mérgezés :D
2010. máj. 25. 21:10
35/45 anonim válasza:
Aki rászokik a cigire az valóban nem a jó érzés miatt szívja, hanem mert a szervezetben egyfajta függőség alakul ki iránta, azt azért.
2010. máj. 29. 15:28
36/45 anonim válasza:
hát én ma kezdtem el cigizni. de semitse éreztem.. de kajak nektek miértbaj ha cigizik más? azt megértem h egy zártrészen baj de h az ucán meg ien téren..?!és akkor mivan? ő életük ök teszik tönkre. neked ez nelegyen már probléma-.-
2011. febr. 2. 13:38
37/45 anonim válasza:
13:38: Ez a kijelentés elég röhejesen hangzik, hogy "most kezdtem el cigizni".
Most akkor te most szívtál először vagy csak így eldöntötted, hogy mától rászoktál?
Amúgy meg nem csak a saját egészségüket teszik tönkre, hanem az enyémet is pl amikor megyek az utcán és 30an fújják a füstöt az arcomba. Ma a buszon is beállt mellé egy vén fószer, olyan rohadt büdös cigi szaga volt azt hittem behányok tőle.
2011. febr. 2. 15:48
38/45 anonim válasza:
15:48: Engem nagyon nem izgat, hogy röhejesen hangzik meg minden. Nem ismersz ne állíts rólam olyanokat hogy például ez az ember tökre hülye lehet mert gondolom ezt hiszed most... És az hogy a buszmegállóba vagy hol melléd állt egy olyan ember és zavart...talán arrébb tudsz álllni nem? vagy talán túl nagy volt a tömeg csillagom?
2011. febr. 5. 19:15
39/45 anonim válasza:
A buszon állt be mellém csillagom ami mindig tömve van, és nem néztelek hülyének egészen eddig a pillanatig, amíg lecsillagoztál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!