Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért jó a cigi? Miért szívja...

Miért jó a cigi? Miért szívja mindenki? olyan irritáló .

Figyelt kérdés

mikor megyek suliba azt látom hogy csomóan ülnek.. beszélgetnek és cigiznek.. mivel a suliba tilos.. fegyelmi jár 1-re is csak utána tudnak szívni, de mikor megyek el akkor is.. kint a téren is mindenki cigizik.. nagyon sok haverom és oszt társam is "rászokott" de csak divat cigis mind..

de nem értem.. miért jó?! olyan rohadt büdös.. egészségtelen.. sokba kerül.. ráadásul még hülyén is mutat egy szép csaj szájában...

15/f

2009. szept. 2. 19:52
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%
Pontosan az előttem írónak teljes mértékben igaza van. Én is cigizek. Nem azért mert menő, hanem mert qurvára elegem van az életből.
2009. szept. 8. 07:04
 22/45 anonim ***** válasza:
80%
Én is aktívan cigizek 2 éve (fél doboz/nap) és még csak 16 leszek, és igen, engem is befolyásolt az, hogy akkor még divat volt. De már nem az! Legalábbis nem akkora mértékben. Én is mindenkitől már csak azt hallom a saját korosztályomban is, hogy le akar szokni a cigiről - ahogy én is. Vannnak még sokan akik menőzésből szívják, de már a legtöbb nem divatból dohányzó korombeli is gáznak tartja azt is, ha valaki menőzik vele és magát a cigit is. De a cigizésről nem könnyű leszokni. Te és a többi nem dohányzó büdösnek tartja (én is annak tartottam, amíg nem szoktam rá), de a dohányosoknak jó érzés, és már a szaga is másmilyen. Ezt az érzést lehetetlen elmagyarázni egy nem dohányzónak. De tényleg rossz szokás, és jó, hogy téged nem lehet befolyásolni, és nem is baj, hogy nem tudod, mi a jó benne, hiszen ha tudnád, miért is ne cigizél akk te is? :)
2009. szept. 9. 15:10
 23/45 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy nem vagyok olyan aki befolyásolhatatlan..

suli után tökre elszívnék énis 1 szál cigit a többiekkel (divat ftw).. de mikor rágondolok.. hogy heti 3k forint csak a cigi elmegy tőle a kedvem.. de.. énis szívnám ha nem lenne ilyen drága

2009. szept. 9. 21:13
 24/45 A kérdező kommentje:
bár ki tudja.. nem biztos.. csak most mondom ezt.. mert mikor beleszívtam akárhányszor mindíg inkább adtam oda vkinek mert akkor nem ízlett..
2009. szept. 9. 21:14
 25/45 anonim ***** válasza:
93%
Én is dohányzom. Tudjátok miért? Nem tudom elviselni a szüleim állandó veszekedését. Amíg nem dohányoztam, egész nap tiszta ideg voltam a suliban stb... Mostmár nyugisan járok be, pedig nem is szívok sokat... 3-4 szál naponta... Na lehet lepontozni.
2009. szept. 17. 21:50
 26/45 anonim ***** válasza:
54%
15:10es vagyok. Szal te is szívnád, ha nem lenne ilyen drága? Vagyis te is szeretnél menőzni vele, igaz? Hiszen azt írtad, nem ízlik, nem jó neked, de azért szívnád.. Nem ítéllek el, én is azért kezdtem el anno, h. ne nézzenek ki, de akk. te se ítéld el a divatcigiseket. És az, hogy beleszívsz, de továbbadod: a hozzászokási idő (amikor már élveznéd) sokkal több pár slukknál! Én speciel egy hónap alatt szoktam rá! Pár slukktól nem fogsz rászokni :).
2009. szept. 26. 20:27
 27/45 A kérdező kommentje:

néha azért szívnék el 1-1 szálat mert tök depis vagyok, vagy épp tök ideges vmiért.. néha azért mert ha már majdnem minden haverom cigizik akkor miért én ne?!

de mindíg belegondolok, hogy úristen.. ha napi akár 1 doboz cigit vennék.. kb heti 4k forint.. ami szerintem eléggé nagy luxus.. legalábbis ahogy anyagilag állunk..

és eddig akárhányszor szívtam sose ízlett.. (ez kb 4x volt).. +a füst jellegzetes szaga is irritál

2009. szept. 27. 22:17
 28/45 anonim válasza:
100%

csak annyit kérdeznék, hogy a cigi tényleg megnyugtat?

(nem leszólni akarok bárkit, csak kiváncsi vagyok)

2009. dec. 6. 19:40
 29/45 A kérdező kommentje:

hát.. mióta kiírtam a kérdést 1-2 szálat már elszívtam énis..

engem abszolút nem.. elejinte volt, hogy kicsit beszédültem 3 percre és pá

2009. dec. 6. 20:18
 30/45 anonim válasza:
Nekem is sok osztály társam szivja mert hogy "jaj de menő" ,de ez rohadtul nem így van. Megértetni meg nem lehet velük.. Van olyan is aki napi 1 dobozzal szív, de mostmár nem tudok velük mit csinálni majd ők bánják meg felnőtt korukban.. :D
2010. febr. 10. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!