Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért jó a cigi? Miért szívja...

Miért jó a cigi? Miért szívja mindenki? olyan irritáló .

Figyelt kérdés

mikor megyek suliba azt látom hogy csomóan ülnek.. beszélgetnek és cigiznek.. mivel a suliba tilos.. fegyelmi jár 1-re is csak utána tudnak szívni, de mikor megyek el akkor is.. kint a téren is mindenki cigizik.. nagyon sok haverom és oszt társam is "rászokott" de csak divat cigis mind..

de nem értem.. miért jó?! olyan rohadt büdös.. egészségtelen.. sokba kerül.. ráadásul még hülyén is mutat egy szép csaj szájában...

15/f

2009. szept. 2. 19:52
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
75%
Azért szívják, mert bizonyos dohányipari cégek azt akarják, hogy ezt tegyék, mivel csak így tudják tőlük gyorsan, és jó hatásfokkal elszedni a PÉNZT! Ha nem gazdagodna meg ebből pár ember istentelenül, akkor szinte nem is látnál dohányosokat. Mivel azonban ez egy jól jövedelmező iparág évtizedek óta, módszeres és kitartó agymosással, és rendkívül furfangos stratégiával mára elérték, hogy drága pénzért vásárolja meg a lakosság kb. 30-40 százaléka a világ egyik legfölöslegesebb dolgát, mégpedig úgy, hogy közben függővé is válnak. Aztán beteggé. Aztán meg halottá. Mondhatni ez az egyetlen oka annak, hogy szívják. Ha egyesek ettől nem lennének dúsgazdagok, senki nem szívná :)
2009. szept. 3. 15:46
 12/45 anonim ***** válasza:
31%

Tiszta gáz lett ez a fórum sok kockafej nyavajog hogy egészségtelen,drága,büdös és nem bírja felfogni h nemhiszi 1 dohányos h menő DE EZT AKÁRHÁNYSZOR ÍRJÁK NEKTEK AKKOR SE FOGJÁTOK FEL ,és nem vetted észre hogy 1 héten 5-10 ilyen kérdés van. Igen egészségtelen de senki se akar

meggyőzni titeket h cigizzetek ti se akarjatok senkit megtéríteni viszont abba igazat adok hogy 18 éven aluliaknak nem szabadna cigit árulni.

2009. szept. 3. 20:06
 13/45 A kérdező kommentje:

pontosítok.. nem szabad 18 éven aluliaknak árulni...

csak odaadják pár helyen ;)

de nem mind1?! ha nem ők veszik meg akkor más..

2009. szept. 3. 21:54
 14/45 anonim ***** válasza:
93%
én keveset szívok és utcán tömegközlekedésen nem gyujtok rá csak othon jobb nem a suliba kb 1 héten 1 dobozzal de valamikor 2
2009. szept. 4. 21:10
 15/45 anonim ***** válasza:
87%
Hát sajnos sokan azért dohányoznak mert az felnőttes, mert mások is azt csinálják! Én tudom, mikor fiatal voltam engem is belevitt a társaság, aztán rá is szoktam:( De tényleg semmi értelme és nehéz leszokni hamár függő az ember!
2009. szept. 5. 15:38
 16/45 A kérdező kommentje:

igazából ez fura..

miért van az, hogy aki cigizik azt megnyugtatja, aki meg nem hülyeségnek tartja...

nem lehet hogy azért nyugtatja meg őket, mert már kivánják a cigit és végre szívhat?!

van egy pár haverom akik divat cigisek... és ők csak azért szívják mert a többiek is, és vicces ahogy kifújja a füstöt..

/a füstös dolog nekem is tetszik.. nagyon nagyon néha vizipiázok/

2009. szept. 5. 21:16
 17/45 anonim ***** válasza:
11%
Én 2 éve cigizem, teljesen rászoktam. most vagyok 14. de nekem nagyon jó érzés, és nem azért szívom mert menő
2009. szept. 6. 21:20
 18/45 A kérdező kommentje:

tudom.. nálunk is csinálták már tavaly is a 6-osok h csak szívták.. de ők azért mert milyen jó meg úgy milyen nagyok..

haverjaim közül is van aki azért szokott rá mert jó.. de nem értem.. mi jó benne?

nekem annyira nem jön be.. alapból az íze sem.. bár egy füves cigit egyszer elszívnék h milyen, de az a max..

2009. szept. 6. 21:26
 19/45 anonim ***** válasza:
42%
Tudom, hogy ezt már egy páran leírták, de megnyugtat. És a ami fiataloknak is vannak problémái. És nem az izét kell figyelni, hanem tüdőzd le!
2009. szept. 7. 07:17
 20/45 anonim ***** válasza:
72%

Tök érdekes, még 1 olyan kérdéssel sem találkoztam, hogy miért rinyálnak a nemdohányzók... De ti mindenhol ott vagytok, és kétnaponta felteszikek kb ugyanazt a kérdést. Na EZ az irritáló:/

De hogy ne legyen haszontalan a kérdésem, válaszolok (szóval hasznos a válaszom - ha ezek után lepontoztok, az a saját szegénységi bizonyítványotok, grat). Én cigizek, nem azért, mert menő, mert leszrom mi menő, és mi nem. Engem megnyugtat, sok stresszel jár a környék legjobb sulijában tanulni:D Ráadásul szeretem az ízét. Ízesítettet szívok, van egy csomó finom íz, de a hagyományosat is szeretem, nekem nem büdös.

2009. szept. 7. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!