Miért jó a cigi? Miért szívja mindenki? olyan irritáló
.
Figyelt kérdés
mikor megyek suliba azt látom hogy csomóan ülnek.. beszélgetnek és cigiznek.. mivel a suliba tilos.. fegyelmi jár 1-re is csak utána tudnak szívni, de mikor megyek el akkor is.. kint a téren is mindenki cigizik.. nagyon sok haverom és oszt társam is "rászokott" de csak divat cigis mind..
de nem értem.. miért jó?! olyan rohadt büdös.. egészségtelen.. sokba kerül.. ráadásul még hülyén is mutat egy szép csaj szájában...
Azért hiszik, hogy vagányak, mert olyat tesznek, ami tiltva van. Ha pöttyös alsónemű lenne tiltva, azt hordanák, "csak azért is". Egyébként tényleg büdös és gusztustalan, ebben nagyon is igazad van!
2009. szept. 2. 19:59
3/45 anonim válasza:
Teljes mértékben igazad van. Büdös, káros, egészségtelen, drága. Ha te kitartasz a saját véleményed mellett, talán mások is csatlakoznak hozzád. Így talán lassan meg tudjátok indítani a változást ezzel kapcsolatban. Mond ki a véleményed, legyél te is hangadó csak jó értelemben. Sok sikert!
2009. szept. 2. 20:01
4/45 anonim válasza:
Teljesen igazad van. A mai fiatalság tényleg csak azért cigizik mert a többiek is és ez a divat. Nagyon büdös, káros az egészségre, sokba kerül ez mind igaz. Én is nagyon ellene vagyok a dohányzásnak, szerencsére barátaim többsége nem szokott rá...még:) Remélem így is marad. 16/L
2009. szept. 2. 20:04
5/45 anonim válasza:
Én is nagyon sajnálom, hogy ennyire sok a buta gyerek:(
Van, aki azt mondja, megnyugtatja, azért szívja. Dehát miért ideges egy mai fiatal? Nincs háború, nem kell éheznie és van hol aludnia, jóformán azt tesz, amihez kedve van:(
Féltem a lányaimat, hogy nem találnak majd olyan partnert, aki nem dohányzik. Szerencsére ők is undorítónak találják, mint ahogy én is. Messzire elkerülök minden dohányost.
2009. szept. 2. 20:14
6/45 anonim válasza:
Hát az én sulimban is elég sokan cigiznek, mert ez "menő"... De sok haverom szerint eléggé égő, és szerintem is. Agyamra tud menni az amikor belépek a wc-be és ott szívják 2-3-an azt a szemetet, és utána még nekem is ilyen sz*r szagom lesz.
2009. szept. 2. 20:14
7/45 anonim válasza:
22 éves lány vagyok és soha ki sem próbáltam a cigit. Talán mivel anyukám igen erős dohányos, és nálunk a lakás is teljesen cigarettafüst-szagú már, mivel mikor szivja, ki sem megy. Szerencsére már nem otthon lakom, hanem Kanadában és itt nagyon drága a cigaretta és én úgy vettem észre hogy kevesebben is szivják. Rengeteg étteremben, bárban tilos is a dohányzás. Én is utálom: pénzkidobás, büdös, és káros az egészségre...
2009. szept. 2. 20:20
8/45 anonim válasza:
Én valaha dohányoztam, és meg tudom érteni mindkét oldalt.
Azért jó cigizni, mert JÓ. Én anyagi okok miatt szoktam le, de a cigi megnyugtat, jó érzést ad, de egyben szörnyű pokol is a függőség részéről. Egy drága barátnő akivel csak dugni jó magyarán...
Viszont titeket meg miért zavar ha cigiznek pl.: udvaron, téren? Nem teljesen mindegy nektek?
(ha zárt térről van szó azt megértem a.k.a passzív dohányzás)
2009. szept. 2. 20:21
9/45 anonim válasza:
Megnyugtatja őket? Miért kellene megnyugtatni őket? Az ég-világon semmi problémájuk nincs, tudom, mert az osztályomban is sok ilyen van és nincsenek valami nagy gondjaik. Nekem például nemrég halt meg az apukám, de mégsem szoktam rá a cigire, mert az megnyutat... Egyetlen oka van annak, hogy szívák ezt a sz*rt, az pedig az, hogy MENŐ!
2009. szept. 2. 23:30
10/45 anonim válasza:
ízlés dolga az is, hogy kinek milyen szokásai vannak.
én szeretem a cigit, de például a versenysportok untatnak, azokat rühellem.
de van aki meg a focimeccsekért van oda.
ő sosem győzne meg engem, hogy az ő hülyeségének van értelme, én sem őt, hogy az én hülyeségemnek van értelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!