A csikket mért dobja el mindenki oda ahol éppen áll?
Utolsó: Ha én kibírom, hogy elrakom a taknyos zsepimet a következő kukáig, és nem dobom el ott, ahol éppen vagyok, akkor talán neked is ki kellene bírni a csikkel, nem gondolod?
Lehet, hogy tényleg kevés helyen van kuka, de a legtöbb bagós (tisztelet a kivételnek) akkor is eldobja a csikket, ha ott van tőle két lépésre a kuka. Miért kell ennyire igénytelen, undorító embernek lenni?
ma 14:04
Na az ilyenek miatt mondják azt, hogy bunkó bagós. Ha szívod azt a szart, és másokat veszélyeztetsz vele (nem, nem száll el a füst a levegőn, ez butaság), akkor kutya kötelességed legalább nem szemetelni vele. Gondolom, hogy otthon sem a padlóra dobálják a csikket... Normálisabb dohányos ismerőseim mindig visznek magukkal egy pici zacskót, elnyomják a földön, és összegyűjtik benne a csikkeket, amíg nem találnak kukát. Egyébként lustaság, és igénytelenség. Sok olyan van, aki ott áll a kukától két méterre, de inkább a járdára dobja a csikket.
Ha látok kukát kidobom,egyébként a csatornába szoktam pöckölni vagy dobni.Legutolsó esetben üres bagósdobozba,de ez nagyon ritka.
Egyébként van aki azért,hogy egyből ráléphessen és rajta tartja a talpát hogy észrevétlenül otthaggya.
Amúgy valóban a közterületesek dolga lenne eltakarítani,hiszen ezért vannak.Üdvözöllek Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!