Miért jó ha dohányzol?
"Bárcsak egyszer ápolhatnálak... "
ez a mondatod minősít téged...ezekután te már ne nagyon írj ilyeneket h te milyen lelkiismeretes vagy...
a prevenció amúgymeg nemarról szól h mindenhova erőszakosan betukmálod magadat...ennek semmi köze a prevencióhoz.
és igen, elmondhatod egy szerinted rosszul élő embernek a véleményedet, ha kérdezte...de az h te idejössz, és "preventálsz" a kérdésre pedig abszolút nemválaszolsz, ebből hidd el senki sem kér....
ja és még vmi...amit írtam h te fajtád miatt....ez nem OK volt a cigizésre, csak nem fogtad amit mondok. biztosan ismered a gyerekeket, hamár ápoló vagy. és nem az 5-6 évesekre gondolok, hanem a kicsit idősebbekre. tudod h nagy százalékuk elég makacs, dacos, és "csakazértis gyerek" namármost ha te idejössz "prevenciózni", pedig nemis ezvolt a kérdés, hiddel ezzel csak a dacot és a csakazértist váltod ki a fiatalabbakból. azért mert te ide beírsz, attól még egy tizenéves sem fog leszokni...mert bennük lesz az, hogy "minek jön ez ide papolni...." csak ennyit érsz el vele.
rossz a stratégiád, ez nem prevenció amit te csinálsz.
és igen, énis tisztában vagyok a dohányzás hátrányaival,tisztában vagyok azzal is h sokat cigizem, kevesebbet kéne, de nem miattad fogok ezen változtatni, és baromira idegesít ez a folytonos dohányellenes kampány. a dohányosok is emberek, joguk van dohányozni (mielőtt még leszólnál h mások képébe fújon a füstöt, stb, közlöm h nem, buszmegállóban és tömegben sosem dohányzom, idősebbektől és gyerekektől mindig félrehúzódom, figyelek a nemdohányosokra) de a dohányosokat nemkéne lenézni, és tekintetből utálni, és erőteljesen kampányolni ellenük. énsem kampányolok ellened nyíltan és erőszakosan h idegesítő a stílusod. vagy akármi más hibádért. én csak azt tudom javasolni minden dohányellenes tüntetőnek, h vegyenek kicsit vissza, mert ezzel semmi mást nemérnek el, csak dühöt szítanak. senki nemfog ilyen stílus mellett rátok hallgatni, és miattatok leszokni. hangsúlyozom mégegyszer, EZ NEM PREVENCIÓ amit és ahogy csinálsz.
igen, énis sokat olvasom az egészség témakört, és szoktam tanácsokat adni, és látom h mennyire nincsenek tisztában a legalapvetőbb dolgokkal...de ennek semmi köze a dohányzáshoz...nade most képzelj el szitut...tegyük fel, nagyon szeretnél egy autót....mondjuk egy suzuki swiftet, és beírsz egy fórumba h mittomén, mennyi a fogyasztása, az 1.2es swiftnek. erre...jön egypár okos, és elkezdi neked mondani, hogy jaaaajjj....a suzuki, az mekkora szar, vegyél inkább normális autót, mer abba meghalsz, msg stbstb. téged ez nem idegesítene? akárhol informálódni akarsz a kocsiddal kapcsolatban, csak kapod másoktól azt h azdeszar kocsi. és eccerűen nemtudsz nélkülük élni, mert akárhova mész, őket találod meg, h deszar a suzuki. és eccerűen nemtudsz hova menni, mert léptem nyomom beléjük botlasz. te nemlennél ideges?
nemtartanád őket erőszakosnak? h akárhol próbálkozol a suzukidról beszélni suzukisokkal, mindig jönne egypár erőszakos opeles, vagy bmw-s h ajjj...az a szar suzuki...
ezért mondom rád h erőszakos vagy....mert ez a topic nem a te helyed. itt attól kéártek választ, aki dohányzik, h miért jó az? és nem lebeszélést, meg prevenciót. csinálj egy honlapot. és preventálj ott. de ne írd bele minden dohányos topicba hogy az nemjó, szokjatok le.
és abban igazad van h egy normális prevención mindig elgondolkodik 1-2 ember...de az ilyen beletuszkolom magam oda ahol nincs helyem, azon nem. ezt elhiheted. ha bemész egy füstöt árba egy táblával a kezedben h a dohányzás halált okoz, szted mitérsz el vele? azt h 2 perc után futva menekülsz ki a csúnya nézésektől.
ha már preventálsz tudnod kell h hol és mikor van ott a helye és az ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!