Miért dohányzol? Mi a jó benne?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 dobozzal szívtam el gimis korom óta, most 20 vagyok. Nem találtam benne semmi jót. Nem szoktam rá.
Mások miért?
2011. aug. 8. 16:00
1/18 anonim válasza:
Mások rászoktak....Kialakult bennük a függőség.
2/18 anonim válasza:
Nehéz helyzetben voltam, feszült voltam, megnyugtatott.
Rászoktam.
Most pórbálok leszokni.
3/18 anonim válasza:
Ez nem igaz a cigi nem tesz fizikailag függővé (szemben a heroinnal és társaival) csak pszichikailag függővé. Azért szoktak rá, mert soha nem volt erejük nemet mondani és társaságban gondolom gyakran megkínálták őket. Meg ugye a tiltott gyümölcs mindig édesebb.
4/18 anonim válasza:
Kíváncsiság, gyerekkorban /11évesen/
5/18 anonim válasza:
Nem jó, de folyamatos stressz az életem, így képtelen vagyok letenni.
6/18 anonim válasza:
dehogynem tesz függővé! nikotin függőséget okoz. egyébként én nem cigizem, és nem is akarok, de ameddig nem fújják rám a füstöt addig nem nagyon zavar ha valaki cigizik.
7/18 anonim válasza:
Én hetente kb. 1 szálat szívok, szóval a legnagyobb rosszindulattal se mondhatom magam függőnek. Olyankor azért gyújtok rá, mert elkap valami mély depressziós hangulat, és jól esik. Hozzá kávé, pia, gyógyszer, és máris tökéletes éjszakát varázsoltam a depizésből.
8/18 anonim válasza:
Neked nem ízlett, nekem viszont igen. Menstruáltam, fájt a hasam, rágyújtottam és jobban lettem. xD Cigizek. Szeretem. Mint az ikertesóm, anyám és a húgom is. xD 19/L
9/18 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:10
Sajnos fizikai és pszichés függőség a dohányzás. Ezért /is/ olyan nehéz leszokni róla.
10/18 anonim válasza:
Én is cigizek, 6x próbáltam leszokni, leghosszabb időm 2 hónap volt! Kegyetlen volt amit átéltem, ma már sajnálom amiért annó rágyujtottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!