Miért dohányzol? Mi a jó benne?
Kb 3-4 dobozzal szívtam el gimis korom óta, most 20 vagyok. Nem találtam benne semmi jót. Nem szoktam rá.
Mások miért?
alapvetően nem dohányzom, csak 4 szállal szívtam el az elmúlt lassan egy évben (azelőtt sose gyújtottam rá).
azért esik néha jól, mert amikor ezt teszem, kitörök a hámból (sok szempontból bekorlátozott helyzetben élek), kicsit olyan, mintha akkor "más ember" lennék. és ez jó. az én indokom közel áll a depis-napból-kellemes-éjszakát válaszolóéhoz *kézfog* :)
27/L
apám gyakran mondja: "nem a cigitől leszel menő, fiam."
ez pontosan így van, sőt, én tudatosan szoktattam rá magam, de nem a haverok miatt. Nagyon szeretem az ízét, és kellemes hangulata van, pl. egy jó könyv mellett. kultúrdohányos vagyok, tudom ez egy új fogalom számotokra, de sokkal jobb, mint mondjuk láncdohányosnak lenni. napi max fél doboz, és még jól is esik. sőt, bármikor le tudom tenni, és nincsenek elvonási tüneteim sem. (hihetetlen mi?:D ) okosan kell rászokni, és akkor nem lesz probléma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!