Miért dohányzol, és hogy (hány éves korodban) szoktál rá?
Ohh bocsi:$első vok 14 évesen szoktam rá és most 16 vok
L
23 éves vagyok. sajnos 14 éves koromba szoktam rá. sokat cigizek ,a reggeli kávémho 3-4 szál cigit is szivok
.
Sajnos én is régóta dohányzom. 15 éves korom óta. És most vagyok 23. A mozdulatot szeretem, valahogy ennek van egy rituáléja, főleg egy jó beszélgetés, egy jó pohár bor, vagy egy finom turmix mellett.
Évek óta tudatosan azt terveztem, hogy a 23. születésnapomtól leteszem. Meg is történt, napokig nem gyújtottam rá. De észrevettem, hogy helyette meg egész nap csak ettem, és mivel amúgy is épp ilyen "fogyjunk le" szakaszban vagyok,, ezért inkább újra rágyújtottam. Mert pont elég ez a +8kg, nem kell hozzá még több amiatt, hogy nem dohányzom. Majd ha végre sikerül lekínlódnom magamról ezeket a kilókat, akkor leteszem a cigit.
Selena
Élvezem magát az egészet. Ha szomorú vagyok, rossz a kedvem csak ülök magamban és cigizik. Jó hangulat van, pörgök ezerrel egyiket a másik után szívom. Fáradt vagyok, akkor csak rágyújtok és pihenek, tele vagyok energiával, akkor elszívok egyet és megnyugszok. Ilyen dolog ez! :)
Már öt éve.
19/L
oh, milyen népszerű lett a kérdés ^^'
nem vágom a jointot hogy lehetne a cigivel összehasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!