Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért dohányzol, és hogy...

Miért dohányzol, és hogy (hány éves korodban) szoktál rá?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ezer ilyen kérdés, de balf_szul tették fel őket. Én magam is dohányzom, nem tervezek antidohányos propangadát hirdetni, csak arra vagyok kíváncsi, ki mit szeret benne, mert valaki a füstöt, valaki az ízét, valaki csak a folyamatot stb.
2011. júl. 28. 02:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
a füstöt az ízét és a folyamatot :DD
2011. júl. 28. 02:42
 2/18 A kérdező kommentje:
elfelejtetted megválaszolni a második részét a kérdésnek :P
2011. júl. 28. 04:28
 3/18 anonim válasza:
Sajnos 9 évesen szoktam rá,most vagyok 18 vagyok..és nem tudom hogy miért:S:S
2011. júl. 28. 04:43
 4/18 anonim ***** válasza:

Ohh bocsi:$első vok 14 évesen szoktam rá és most 16 vok

L

2011. júl. 28. 05:13
 5/18 anonim válasza:

23 éves vagyok. sajnos 14 éves koromba szoktam rá. sokat cigizek ,a reggeli kávémho 3-4 szál cigit is szivok

.

2011. júl. 28. 08:51
 6/18 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos én is régóta dohányzom. 15 éves korom óta. És most vagyok 23. A mozdulatot szeretem, valahogy ennek van egy rituáléja, főleg egy jó beszélgetés, egy jó pohár bor, vagy egy finom turmix mellett.

Évek óta tudatosan azt terveztem, hogy a 23. születésnapomtól leteszem. Meg is történt, napokig nem gyújtottam rá. De észrevettem, hogy helyette meg egész nap csak ettem, és mivel amúgy is épp ilyen "fogyjunk le" szakaszban vagyok,, ezért inkább újra rágyújtottam. Mert pont elég ez a +8kg, nem kell hozzá még több amiatt, hogy nem dohányzom. Majd ha végre sikerül lekínlódnom magamról ezeket a kilókat, akkor leteszem a cigit.

Selena

2011. júl. 28. 09:10
 7/18 anonim ***** válasza:

Élvezem magát az egészet. Ha szomorú vagyok, rossz a kedvem csak ülök magamban és cigizik. Jó hangulat van, pörgök ezerrel egyiket a másik után szívom. Fáradt vagyok, akkor csak rágyújtok és pihenek, tele vagyok energiával, akkor elszívok egyet és megnyugszok. Ilyen dolog ez! :)

Már öt éve.

19/L

2011. júl. 28. 14:36
 8/18 anonim ***** válasza:
Én nem dohányom. Nem is dohányoztam.. a fű sokkal jobb :D bár abban is van dohány de az nem számít :P
2011. júl. 28. 23:02
 9/18 A kérdező kommentje:

oh, milyen népszerű lett a kérdés ^^'

nem vágom a jointot hogy lehetne a cigivel összehasonlítani.

2011. júl. 28. 23:38
 10/18 anonim ***** válasza:
Sosem cigiztem,és nem is fogok!
2011. júl. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!