Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért dohányzol, és hogy...

Miért dohányzol, és hogy (hány éves korodban) szoktál rá?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ezer ilyen kérdés, de balf_szul tették fel őket. Én magam is dohányzom, nem tervezek antidohányos propangadát hirdetni, csak arra vagyok kíváncsi, ki mit szeret benne, mert valaki a füstöt, valaki az ízét, valaki csak a folyamatot stb.
2011. júl. 28. 02:28
1 2
 11/18 anonim válasza:
Utolsó, én is így kezdtem!! Soha nem cigiztem és soha nem fogok!!!
2011. júl. 29. 21:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Azért dohányzok, mert szeretek. Jelenleg nem akarok leszokni, habár félő, hogy később meg már nem fogok tudni leállni. :S

15 évesen kezdtem, aztán mikor anyáéknak elmondtam, azóta vagyok úgy, hogy jah, rászoktam.

L/17

2011. júl. 30. 06:52
 13/18 anonim ***** válasza:
15 évesen kezdtem, talán azért mert olyan iskolába járok, ahol ha valaki nem dohányzik, akkor lenézik, hogy kis csicska, meg egyebek.. Már teljesen rászoktam, van hogy napi 1 doboz is elmegy, és most vagyok 16 éves (pár napja töltöttem be), szeretem a mozdulatot, az ízét, a füstöt, a tüdőzést. :)
2011. júl. 31. 16:13
 14/18 anonim ***** válasza:

15 évesen szoktam rá és 35 évesen szoktam le. Ahogy előttem írták, mindent szerettem benne még az ízét is.

36/F

2011. aug. 2. 12:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Én sajnos elvesztettem édesanyámat 14 évesen,akkor szoktam rá...és ma vagyok 18.Utálom önmagamat érte :S 18/L
2011. aug. 2. 13:12
 16/18 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 07-30 06:52

Neked szüleid mit szóltak hozzá???

2011. aug. 6. 03:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Körülbelül 14-15 évesen kezdtem el dohányozni.Most 19 és fél éves vagyok.

Szeretem az izét,a füstöt,az egész folyamatot.Ha beülünk valahova iszogatni,egyszerűen hiányzik a kezemből egyből rá kell gyújtanom. :)) Szeretem ha egy férfi dohányzik,olyan szexin tudják szívni. grrrr :)))

Olyan 16-17 évesen gyárkémények voltunk a barátaimmal..A mindennapi rutinba tartozott hogy iskola után elmentünk beszélgetni 1 órát,2 órát akár többet is,és közben folyamatosan dohányoztunk.Odáig jutottunk hogy elkezdtünk krákogni,köhögni,meg persze sok lóvét is elvitt.

Akkor elhatároztuk hogy sokkal lejjebb visszük az adagot,és szerintem nagyjából mint tartjuk hozzá magunkat.Abszolút kocadohányosnak tartom most már magam,leginkább bulikban,kocsmákban gyújtok rá,ott azért sokat mert piához kell,illetve néha a suliban,de ott csak 1-2 szálat.

Nem egyszer volt olyan hogy pl bnőm megkínált,vagy valami,és akkor gondoltam végig hogy basszus,2 hete nem is gyújtottam rá.Szerintem bármikor letudnám tenni,de mivel szeretek dohányozni nem akarom. :)

Bocsi a hosszú válaszért.És te kérdező,miért dohányzol ? :)))

2011. aug. 8. 08:04
 18/18 anonim ***** válasza:

06:52es vagyok.

Apámról azt se tudom, hogy tudta meg, hogy cigizek. De egyszer megkínált, és elutasítottam a látszat kedvéért, és azt mondta, hogy tudja, hogy cigizem. Ennyi. Ő falazott nekem anya előtt.

Anyának meg én mondtam el, és annyit mondott, hogy "nagyon örülök neki"! (persze ironikusan) Meg hogy mondta, hogy soha ne próbáljam ki. Nem lett belőle balhé. 16 éves koromra már tudta mindkét szülőm.

2011. aug. 8. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!