Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit szóltak ahhoz a szüleid,...

Mit szóltak ahhoz a szüleid, amikor megtudták, hogy dohányzol?

Figyelt kérdés
Ők cigiznek? Kiakadtak? Eltiltottak? Hány évesen mondtad el és mennyi titkolózás után?
2011. jún. 27. 21:43
1 2
 1/15 Tom Benko ***** válasza:
100%
Semmit. Egyrészt ők is szívják, másrészt 19 évesen szoktam rá. Titkolóznom sem kellett, igaz, nem is tudok.
2011. jún. 27. 21:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Cigiznek. 18 évesen mondtam el, 4 év ttkolózás után. Sejtették már, nem akadtak ki. Nem tiltottak el (hogy is tehették volna?).

Időnként kapok egy hegyibeszédet, hogy a dohányzás rossz. Ezek általában viccesek, akkor jut eszükbe, amikor kimegyünk rágyújtani. Így aztán cigivel a kezükben magyarázzák, hogy miért ne csináljam :D

Egyszer mondtam is, hogy a jó példa száz szónál is többet ér :D

3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem cigiznek (vagyis apán régen, de leszokott már 25 éve).

Én nem szoktam rá, csak kipróbáltam.

Anyu reakciója: "Na, ügyes vagy gyerekem! Gratulálok! Legalább jó volt?"

Mondtam neki, nem, pont olyan sz*r volt, mint amilyennek mesélte. :P

Azóta is örülök hogy nem szoktam rá.

4/15 anonim ***** válasza:
100%
29 éves vagyok, 15 éve titkolom. :D Sőt, apám 61 éves, és sutyiban cigizik csak ő is, ha egyedül van itthon, vagy kioson a kertbe. Párszor azért már lebuktattam. De ő se tudja, hogy én cigizek, bár egy a sorsunk. Anyám ki is nyírna bennünket!
2011. jún. 27. 22:01
 5/15 anonim válasza:
100%
Dohányoznak.Anyámmal és bátyámmal élek.Anya előtt rágyújtok tavaly tavasz óta tudja,viccesen kezdődött egy vonaton, de ez hosszú.. bátyám tiltja és gyerekként kezel (nem tudja felfogni h felnőtt a huga) előtte nem dohányzom ha mégis észreveszi akkor mindig összeveszünk..22/L vagyok és 6 éve dohányzom abból 5 év titok.És soha semmit nem vettek észre mindig odafigyeltem rá,márpedig ha vmelyikük is tudta volna ők nem olyanok h szó nélkül hagynak valamit ami nem tetszik...És nem vagyok büszke rá, de lusta vagyok letenni,és egyszer egy ember azt mndta mindnekinek van legalább egy rossz szokása...
2011. jún. 27. 22:30
 6/15 Phoney ***** válasza:
100%
Nekem 18 évesen találtak egy doboz Multifiltert a kabátomban (nem is az enyém volt, mivel nem is voltam dohányos) és közölték, hogy oké hogy dohányzok, de ilyen drága cigit nem engedhetek meg magamnak...:D
2011. jún. 28. 03:32
 7/15 anonim ***** válasza:
24%

Egyik sem cigizik, a rokonaim sem, gyűlölik a cigit.

Nem tudják, pár hónapja szívom. 10 éves vagyok.

2011. jún. 28. 12:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
18 éves voltam, amikor megtudták, hogy cigizem, bár akkor még nem cigiztem régóta, 17 és fél évesen kezdtem. Nem szóltak semmit, bár azt mondták, nem jó dolog, de ezért nem haragudhatnak rám, őkis erős dohányosok voltak mindig, bár apu 40 év után most próbál leszokni:)
2011. jún. 28. 12:49
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, megy a zöld kéz. Otthon engedik nektek, hogy cigizzetek? Egyébként milyen cigit szívtok és naponta mennyit?
2011. jún. 28. 12:57
 10/15 Tom Benko ***** válasza:
100%
Engedik, bizonyos korlátozásokkal (pl. szobában nem). Egyébként vaníliás Domingót és piros Goldengate dohányt keverek, és töltöm Utah hüvelybe. Elfoglaltságtól függően 5-20 szál.
2011. jún. 28. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!