Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit szóltak ahhoz a szüleid,...

Mit szóltak ahhoz a szüleid, amikor megtudták, hogy dohányzol?

Figyelt kérdés
Ők cigiznek? Kiakadtak? Eltiltottak? Hány évesen mondtad el és mennyi titkolózás után?
2011. jún. 27. 21:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Én, ha hazajárok, akkor a lakásban csak ott engedik, ahol ők is. Szobában péládul nem, konyhában lehet csak nyitott ablak mellett, vagy a teraszon, ott nem szólnak érte. Amúgy Piros Multifiltert szívok, de előtte rengeteg félét szívtam, váltogattam össze-vissza. Azt hiszem, sikerült megtalálnom a nekem valót.
2011. júl. 1. 10:18
 12/15 anonim válasza:
100%

5 éve cigizek, kék Pall Mall-el kezdtem, azóta is azt szívok. Napi 4-5 szálnál nem többet.

Anyám kb egy éve tudja, de úgy tesz, mintha nem tudná, és ez így mindkettőnknek jó :D

2011. júl. 3. 00:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

17 éves korom óta cigizek de msot 19/f éves vagyok

Kék bond-al kezdtem aztán kék goldennel utánna megmá arany marbi és most is azt szívok amikor 17 évesen lebuktam szüleimet nem izgatta hiszen ők is szívják(Vékony zöld mentolos viceroyt fúúj)

2011. júl. 5. 01:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Apam elott csak tavaly mertem 18 evesen ragyujtani, amugy 13 eves korom ota dohanyzom (en idiota..). Anyu szinte a kezdetektol tudta, semmit nem szolt ra, csak hogy keressem meg ra penzt. Mondta, hogy eltiltani ugyse fog tudni. Csaladom nagy bagos volt amikor gyerek voltam, azota a legtobben lealltak vele. Mentolossal kezdtem, toltottre tertem at. Asszem mindent megvalaszoltam :)
2011. júl. 5. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

utálják a cigit, nem tudják, 16voltam mikor elkezdtem, mindjárt 18 leszek

17/f

2011. júl. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!