Dohányzol? Ha igen, hány évesen kezdted? Mit szívsz? Mennyit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 14:45
1/18 anonim válasza:
16 évesen, most 27 vagyok, havi 5 szálat kb. De komolyan. Az "akkor minek szívod" kérdés jogos, nem tudom:-)
2/18 anonim válasza:
Dohányzom. 16 évesen kezdtem el, 27 évesen leszoktam, 2 évig bírtam, és most újra vissza... bár próbálok keveset szívni, 1 doboz általában elég 2 hétig. Vékony szürke pall mall-t szívok egyébként.
3/18 anonim válasza:
Ja, kimaradt, első vagyok, ált. sárga vékony Pall Mall, vagy Eve, mostanában Bond, vékony, kék.
5/18 anonim válasza:
dohanyzom.14 eves vagyok(lany).mindegy.mikor mennyit. :)(de nem vagyok teljesen raragadva,megelek nelkule is.)
6/18 anonim válasza:
Igen. 15. Sima szofi. Napi fél/egy doboz között.
29/N.
7/18 A kérdező kommentje:
köszi a vláaszokat :D utolsó ha kiskorú vagy honnan szerzel cigit?:D
2011. júl. 1. 14:59
8/18 A kérdező kommentje:
bocsánat utolsó előtti:)
2011. júl. 1. 15:00
9/18 anonim válasza:
Én nem dohányzom...De az Kérdezőnek válaszolok az utcsó előtti helyett: Már szinte minden kisebb boltban kiadják, sz*rnak rá hogy hány éves vagy nekik csak a pénzed kell!...( 16/F )
10/18 A kérdező kommentje:
ő értem..köszi :D
2011. júl. 1. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!