Dohányzol? Ha igen, hány évesen kezdted? Mit szívsz? Mennyit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 14:45
11/18 anonim válasza:
19 éves vagyok, kb. fél éve kezdtem momentost szívni (szivarka, vaníliást és cserist is) , és csak alkalmanként (pl. ha barátokkal bulizok, ott 3-4 is el szokott fogyni)
12/18 anonim válasza:
19 évesen kezdtem,szürke Dunhillt szívok.Régebben napi 1 dobozzal,ma már csak kb. egy fél dobozzal.
21/L
13/18 anonim válasza:
14 évesen, piros multit, két dobozt egy nap. 19/L
14/18 anonim válasza:
15 évesen kezdtem, most 18 vagyok. Napi 10-15 szál kék Bond. 18/F
15/18 anonim válasza:
15 évesen,most 40-es vagyok napi 1 doboz,csak néha maradt ki,de minden nap szivtam szivom.Ja semmi bajom,ettől még nem kéne,de nem birom abbahagyni,de nem iszom alkoholt 0 százalék a fogyasztásom. nem is krákogok,szóval tudom meghalok,nem baj!!!
16/18 anonim válasza:
16 évesen, változó mennyiség, kb napi 3-5 szál (buliban elfogy egy egész doboz is). fekete Dunhill/piros Marlboro (17/F)
17/18 anonim válasza:
igen.14.Marlboro Touch.napi5-6 szál 16/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!