Miért jó ha dohányzol?
anyukám is terhességkor szokott le, nem lett semmi bajom:D meg a legtöbb dohányos nő is akkor szokik le. (jóesetben)
deamugy igazad van,csak mondom :)
Bocsánat az offért. Szóval tutod én elhiszem, hogy Neked nincs bajod tőle..remélem a későbbiekben sem lesz. És nem az a helyzet, hogy ha valaki dohányzik terhesség előtt, akkor annak a gyereke biztos beteg lesz.
Csak sokkal nagyobb az esély arra, hogy a terhesség alatt a nőnek vagy akár a gyereknek is valami baja lesz.
Neked is lehet bajod, a dohányzás előtti terhesség a nőre is veszélyt jelent!
Hát mert neked épp szerencséd volt. A baj amúgy se feltétlen azonnal jelentkezik, hanem mondjuk egy későbbi életkorban. De csak mondom.
(eü-s)
Köszi 15:29-es, teljesen igazad van. Egyébként meg nyugodtan lehet vitatkozni ezen, más biztos jobban tudja, mint aki tanulta. Sajna sok ember hiszi azt, hogy ő biztos jobban tudja, mint azok, akik nap mint nap súlyos beteg emberekkel foglalkoznak meg beteg gyerekekkel, akik azért aszthmások, mert anyuci cigizett, csak mert vele, vagy a szomszéd nénivel is hasonló történt és neki nem lett tőle baja. Nyugtasd csak meg, hogy nyugottan cigizzen, akár terhesség alatt is, mert lehet, hogy épp az ő gyerekének nem lesz baja, erre is van csekély százaléknyi esély... De mindegy, ez most nem ide tartozik (bocs az OFF-ért), de ez nagyon fel szokott bosszantani, mert nagyon sok ilyen ember van.
(eü-s)
(eü-s)
"deamugy igazad van,csak mondom :)"
ezt írtam, nem mondtam,hogy jobban tudom mint aki tanulta,sőt.
titeket nemzavar h már rég nem a kérdésre válaszoltok? ezek a dohányos kérdések azért szarok, mert folyton összecsap dohányos én nemdohányos.
én amúgy azért dohányzom, mert szeretek úgy ülni, és közben szívíni a cigit, közbe dumálni, kortyolgatni cappuccinót vagy ilyesmit.
Nem, nem zavar. Mert minden alkalmat meg kell ragadni az egészségnevelésre, a prevencióra! Ugyanis főleg tüdőrákban nagyban vezetünk. Úgyhogy sosem felesleges ezt hangsúlyozni. És tapasztalataim szerint rengetegen nem tudják a dohányzás hatásait annak ellenére, hogy szinte minden ezzel van tele, úgyhogy ezért se kár. Főleg ha terhes nőkről, vagy gyerekvállalásról van szó mindig és minden alkalmat meg kell ragadni, ha off-olok, akkor is. És nem érdekel, ha ez valakit zavar, akkor nem kell figyelembe venni. De ha már csak egy kismama is elolvassa és észbe kap, nekem már megérte!
(eü-s)
wááááá...na ezaz amitől a hányinger kerülget, az ilyen emberektől, akik szerint minden lehetőséget megkell ragadni a "nevelésre", prevencióra.
tudod, sztem részben az ilyen emberek miatt is van egyre több dohányos, mert baromi idegesítő a stílusotok, ésmár szartsem érdekel amit papoltok, mert idegesítő, unalmas, és ráadásul a stílus is szar és nagyon eröltetett. senki nemfigyel már rátok.
a másik meg, hogy te ne akarj felnőtt embereket nevelgetni, eltudják ők dönteni maguk, h mit akarnak csinálni.
Sokszor előfordul, hogy valaki felnőtt ember létére nem tudja, milyen következményei lehetnek annak, amit csinál. Nos, erre vagyunk mi, idegesítő emberek, akik elmondják neki, és utána a saját mérlegelése szerint dönt az illető. Én még senkinek nem mondtam, hogy "hagyd abba, mert megdöglesz te marha". Attól, hogy elmondom mi lehet a következménye, még nem vagyok erőszakos. Az ilyen emberek mint te is, "kedves" előző hozzászóló, na például az ilyenek egészsége egyáltalán nem érdekel. Bárcsak egyszer ápolhatnálak... A ti fajtátok a betegágyon döbben rá, mit kellett volna másképp csinálnia és a magamfajta idegesítő nővérkének beszél arról, hogy mekkora butaságot csinált, és hogy ő fiatalon pont így gondolkodott, mint te is. Nem egy, nem is 2, hanem sokkal több ilyen emberrel találkoztam már, és tutira fogok is, pedig még fiatal vagyok, nemrég óta vagyok a pályán. Képzeld, szerintem meg a magadfajta emberek az idegesítőek, de nagyon. Azt hiszik, mindent jobban tudnak mindenkinél és jaj, de nagyon könnyen ítélkeznek mások felett. Nos, én ritkán szoktam, de most mégis ezt tettem. Remélem jól esett neked is, mintahogy nekem a te kritikád/lenézésed.
(ápolónő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!