én west ice-ot szívok és nekem bejön az íze,azért :) de ha nem azt szívnék akkor nem tudnám én se :)
2009. aug. 15. 14:11
2/40 anonim válasza:
Mert ha nem dohányzok akkor rossz:D
Egyébként az, amit az előző is írt, szeretem az ízét. Bár én piros Bondozok vagy piros Moonozok:D
2009. aug. 15. 14:12
3/40 anonim válasza:
A dohányzásnak előnye pl: összehozza az embereket pl : munkahelyen olyan embereket is megismersz akit amúgy nem mert kimész dohányzóba és dumálgatsz velük suliban aki dohányzik teli van ismerőssel haverokkal mert találkoznak dumálnak.
2009. aug. 15. 14:20
4/40 anonim válasza:
vááá, nehogymár, inkább olyat irjatok miért nem :D elovassa valami kis 14 éves szociálfóbiás kölök és rágyújt mert azt hiszo attól barátai lesznek :D Komolyan nem vicc :)
27/N
2009. aug. 15. 14:24
5/40 anonim válasza:
Úgy nem lehet odamenni dohányosokhoz, hogy nem dohányzol? eh..most komolyan..ez nem lehet indok :P
hány éves vagy 13?
Aki meg nem tudja mi jó benne, ha dohányzik, az nem értem miért teszi egyáltalán :P Szerintem az nem is élvezi..
2009. aug. 15. 14:24
6/40 anonim válasza:
Én csak nagyon ritkán szoktam... Most is hetek óta nem gyújtottam rá... Csak akkor szoktam, amikor már nagyon felgyülemlett bennem a düh, az utálat, vagy vmi hasonló negatív dolog... Olyankor elszívok egy szálat és az annyira lenyugtat... :D Most is itt van a fiókomban egy egész doboz, 3 szál hiányzik belőle... :)
2009. aug. 15. 14:25
7/40 anonim válasza:
Ha azt sem tudod miért jó, minek csinálod?Ebből is látszik, hogy csak egy káros függőség...
2009. aug. 15. 14:28
8/40 anonim válasza:
így van, elöttem szólónak igaza van, csak tudod amig valaki nem keveredik bármi által függőségbe nem tudja milyen azt lerázni. Mondjuk egy szarul müködő párkapcsolatot, ahol csak függőségből van az egyik a másikkal, hogy pl ne legyen egyedül....
2009. aug. 15. 14:30
9/40 anonim válasza:
igaz,hogy a dohányos közösség nagyon összetartó,könnyen lehet beszélgetni ezáltal,stb. Továbbá én is szeretem az ízét,főleg reggel az elsőt a kávém mellett,megnyugtat,jó érzés szívni. Azt tervezem,hogy amíg fiatal vagyok addig dohányzom,utána majd terhességkor leszokok,és nem fogok visszaszokni. Van akaraterőm,most is le tudnám tenni,ha akarnám, de nem akarom egyelőre:D
2009. aug. 15. 14:35
10/40 anonim válasza:
Előzőnek: elég baj az, ha terhességkor szoksz le. Minimum fél évvel előtte kellene, hogy a nikotin kiürüljön és ne nagyon kapjon belőle a pici.
A kérdezőnek: azért nem tudsz normális választ adni erre a kérdésre, mert egyszerűen nincs rá. Én is kérdeztem már elég sok embertől (klinikán) és ők se tudtak rá válaszolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!