13 évesen nem tudok leszokni a cigiről. Normális?!
Nem normàlis, te is meg a 14 éves vàlaszadò menözésböl csinàljàtok, hàt pedig nem lesztek menök. A következö a pia meg a sex lesz, ugye? 10 év mulva meg nézheted magad
14F!
Én spec. 3-4 évvel ezelőtt gyújtottam rá a középsuliba,mikor elkezdtem járni..az osztályból 3-4 volt,aki nem cigizet a 26ból.Kipróbáltam és nem szoktam rá :) az igaz,h néha néha 1-2 szálat elszívok,de nem többet egyszerre.Én meg vagyok nélküle.Pia is..ittam már..voltam is 1-2 alkalommal berúgva,de még sem vagyok alkoholista :)
csak elhatározás kérdése s akaraterő.
20/f
A társaságomban nem egy embert láttam leszokni.... csak az kell hogy nem veszel több cigit.. már ha egyáltalán te veszel, bár kétlem, hiszen ki se szolgálhatnának vele...
Ha le akarsz szokni, akkor le tudsz, ha nem akkor tök mindegy, majd megbánod 10 év múlva amikor aszthmásan és fulladva sétálsz a többi haver mellet, akiknek nem az a legnagyobb gondjuk, hogy levegőt kapjanak, hanem az, hogy milyen állás lenne jó számukra, meg hogy fehér vagy fekete kocsit vegyenek maguknak.
Erre csak büszke lehetsz, pláne lány létedre. Én is kipróbáltam a cigit, sőt alkalmanként rá is gyújtottam, de képzeld, rájöttem hogy tök felesleges, fogtam a maradék zsebpénzem és beraktam a bankba. ennyi.
Nem nektek kellene a 14 évessel észt osztani, hanem rájönni arra, hogy mit csináltok az egészségetekkel, és hogy miért tartják a sulikba a sok drogprevenciós előadást. De ezt addig nem fogjátok fel, míg bele nem keveredtek valamibe, vagy nagyobb bajotok nem lesz.
A fejedbe kellene HATÁROZOTTAN eldönteni, nem még a cigi mellé állni. A kérdésben szereplő normális szó helyett kérhettél volna 1-2 leszokási tippet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!