Hogyan lehet leszokni könnyen és vágy nélkül a cigiről?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 18:59
1/5 anonim válasza:
desert eagle-el ;) egyébként leteszed és kész. én is így csináltam. ami nehéz, h nagyon ingerlékennyé válik az ember. pár hétig ha kibirod, utána már játék.
2/5 anonim válasza:
Sokan mondták már, hogy úgy nem lehet leszokni, hogy egyre kevesebbet szívsz. Ahogy elfogy a doboz, többet ne vegyél:D
3/5 anonim válasza:
Amúgy szívd el a maradékot amit már megvettél és többet ne vegyél ennyi... ha nem akarsz ilyen hirtelen akkor fokozatosan hétről hétre kevesebb szállal szívj... ennyi
4/5 A kérdező kommentje:
próbáltam letenni, de 2 hét után már hiány zavarom, volt és fájt a fejem, könnyű letenni, de nem úgy, hogy a szülei is cigiznek és előtte van a cigi bárhova megy...
2011. szept. 12. 19:17
5/5 anonim válasza:
17 évig dohányoztam, napi kb. 1 dobozzal. 5 évvel ezelőtt a férjem leszokott, mert sipolt a tüdeje, és nagyon köhögött. Cseszegetett, hogy én is szokjak le. Persze nem akartam. Én szerettem cigizni. Aztán egyik eset vettem egy doboz cigit, hogy legyen másnapra. Másnap reggel kicsit fájt a gyomrom, így nem gyújtottam rá. És ennek már 5 éve lesz decemberben. Éveken keresztül azt éreztem, hogy ha rá kell gyújtanom, biztos hogy elhányom magam. Szereintem megtelt a szervezetem. Minden félé segédeszközök nélkül. Barátnőm már vagy 10-szer próbált leszokni. HOl sikerül 5 hónapra, hol 3 hétre, de mindig visszaszokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!