Hogy lehet leszokni a dohányzásró? Szép lassan csökkentve az adagot, vagy eldobni és soha nem nyúlni hozzá?
A prók azonnal teszik le:P
Apám 2x szokott le így, letette és elfelejtette.
Kinek hogyan , szerintem olyan nincsen hogy azonnal leteszed a cigit és kész módszer működik. ( Megtettem, szenvedtem 1 év után újra cigiztem stresszes vizsgaidőszak miatt..)
Ezek után bnőm mellett szedtem nikotinos rágót, borzalmas volt , végül is belátta hogy igen nikotinfüggő vagyok és megértően viselkedett. ( Életében nem cigizett és egy erősebb szag hatására rosszul lesz)
Azóta cigizek.
Biorezonanciát és tapaszt nem próbáltam.
Viszont lassan 2 hónapja átálltam elektromosra, 2 hónap alatt ( 8 év napi 1 doboz után), mivel nem tiltottam meg magamnak a rendes cigarettát, szilveszterkor elszívtam 2 szál cigit, meg egyszer még egyet, és iszonyat rossz volt.
1 hét alatt átszoktam, most már érzem a szagokat, 10 méterről kiszúrom a dohányfüstöt, könnyebb levegővétel...stb. Ja és cirka fele annyit költök a szenvedélyemre.
Nem vagyok se kereskedő , se professzionális ebben a témában.
Jelenleg nekem nem menne mindent egyszerre leszokni, nikotin, mozdulat, füstölés élvezete együtt nem megy.
Most egyre kevesebb nikotintartalmú liquideket akarok szívni, míg végül elérem a 0-át, közben váltogatom az ízeket hogy a dohányíz iránti függőségem is lemenjen, eddig sikerrel. Végül ha sikerül 0 nikotinnal fogok csak az élvezet kedvéért néha füstölni.
Ha kell infó milyet vegyél írj és segítek.
Nemdohányzó trollok kérem tartsák meg a véleményüket, köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!