A dohányzás káros hatásáról mindenki mindent tud. Leszokni se könnyű. Szoktál köhögni a cigaretta miatt a reggeli és/vagy az esti órákban? Mit teszel ellene?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 20:32
1/13 anonim válasza:
Nem dohányzok. Inkább vizipiát szívok ;-)
3/13 A kérdező kommentje:
A kérdésemre várok válaszokat nem pedig arra, hogy ki mit szív a cigaretta helyett!
2009. jún. 24. 19:42
4/13 anonim válasza:
Én kb 3éve dohányzom és igen, reggel, napközben ritkán, és este is sokat köhögök. barnát szoktam köhögni fel.
5/13 A kérdező kommentje:
14.37-es! Mi az, hogy barnát? Hány éves vagy? Mennyit szívsz? Légszomjad szokott-e lenni? Kifulladsz pld. ha futsz, vagy hegynek felfelé mész?
2009. aug. 16. 14:49
6/13 anonim válasza:
hát kifulladni nem inkább csak egy nehezebben kapok levegőt ha sokat futok, de mivel nem vagyok egy sportos alkat mert nem sportolok rendszeresen azért is lehet. barnát: hát ilyen barnásabb váladék is jön fel, kátrányra gondolok...amúgy 17 éves vagyok
7/13 anonim válasza:
hozzá teszem nálam fiatalabbakat személy szerint 2 gyereket ismerek akinek hasonlo baja van
8/13 A kérdező kommentje:
Mennyit szívsz? Alkoholt nem szoktál fogyasztani rendszeresen? Még egy kérdés: a köpeted /barna/ síma, vagy darabos?
2009. aug. 16. 15:12
9/13 anonim válasza:
hát őszinte leszek szoktam inni, most nyáron elég sűrűn amúgy azért nem szoktam tulzásba vinni. hát ilyen kicsi barna darabok vannak benne. de miért?
10/13 anonim válasza:
cigire meg nincsenpénzem, és ha lenne se nagyon költenék már rá, régebben volt h naponta vettem, de ez kb fél éve megváltozott, csak az van amit kapok ismerőstöl de ezt ugy kell értlemezni hogy hetente mondjuk 2-3doboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!