13 évesen nem tudok leszokni a cigiről. Normális?!
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 16:02
11/58 A kérdező kommentje:
lány vagyok.. hát kaptam már egy pár "fülest" meg rengeteg büntetést is.. mert lebuktam.. de hiába úgyan úgy csinálom! pedig már elhatároztam,hogy leszokok
2011. júl. 3. 16:48
12/58 anonim válasza:
Lehet hogy most még a haverokkal jó móka,meg valamilyen szinten menő is,de a középsuliba elég gáz lesz,hogy a kis gólya suli után egyből a cigije után kap,amint kilépett a suliból.
13/58 anonim válasza:
Ez nem ide tartozik de nekem elegem van ebből hogy mindenki azt mondja hogy csak azért csinálják mert menő.Hát rohadtul nem és 14 éves lány vagyok és én is cigizek de csak ritkán és nem azért mert menőzök vele..rohadtul senki nem is tudja! ennyi.
14/58 anonim válasza:
eleve egy idióta barom vagy hogy egy ilyen kérdést felteszel...
Mi lesz a következő kérdés? 7 évesen alkoholista vagyok, normális?
15/58 anonim válasza:
17éves vagyok életemben nem voltam még berúgva és nem dohányzom... érdekes mindenkivel jóban vagyok van másfél éve barátom is. Istenem 13évesen így akartál menő lenni? Én még 13évesen jóformán nem is nagyon tudtam mi az a cigi, nem hogy szívtam volna -.-
16/58 A kérdező kommentje:
úristen.. én annyit kérdeztem,hogy normális-e vagy nem.. ÉS EGYÁLTALÁN NEM AKARTAM MENŐ LENNI kipobáltam és rászoktam ennyi -.-
2011. júl. 4. 19:50
17/58 anonim válasza:
Ogyan így próbűáld ki az alkoholt, a drogot és a szexszet is és majd megnézheted magad mikpor 10 év múlva 41-nsk látszol és érzed magad. 4 gyerek utána.
18/58 A kérdező kommentje:
rendben! de előbb a helyesírási hibáidat át kellene nézni :-)
2011. júl. 5. 10:33
19/58 anonim válasza:
Ahogy a tőbbiek is mondták ilyen-olyan stílusban, ez akaraterő kérdése. Lehet jó lenne ha végiggondolnád, hogy mit akarsz feladni, hogy miért cigizel. Mi az, amit szeretsz benne. Ha ezt letisztázod magaddal, talán könnyebben megy a feladás. Akaratam mondani, hogy talán kérd külső személy segítségét, de innen elég sok rosz reakció jött úgy látszik. Könnyű letaknyosozni valakit, s félválról venni, amikor névtelenek a válaszok. Én sok sikert kívánok neked s ha valóban fel akarod adni (ami tényleg nem ártana a fiatal tüdődnek) akkor biztos sikerül.
20/58 D4RK_W4MP1R3 válasza:
Már az se normális, h rászoktál :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!