Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 5éve májzsgorban élek.Mennyi...

5éve májzsgorban élek.Mennyi lehet hátra?Hónapok, 1vagy2év?Tünetem polyneuropátia.Más nincs.

Figyelt kérdés

2022. ápr. 3. 21:44
 261/264 anonim válasza:
T.Beteg társaim.Kérem,hogy aki úgy érzi,írjon jelenlegi állapotától.Hány éve van cirróziban,tünetei,élet vitele,s.t.b.Köszönöm.T.Zoltán.
júl. 10. 20:03
 262/264 anonim válasza:
Üdv! Az én családtagom azóta lekopogom, de jól van. 3 csapolás után, mire felírták neki a megfelelő mennyiségű vízhajtót, sikerült kihajtani a vizet és azóta nem tért vissza a víz, persze szedi a gyógyszereket. A leleteiben vannak eltérések nyilván, trombocita neki is általában nagyon alacsony, de erre nem mondott semmit az orvos. Nem tudom, hogy a vízhajtót elhagyhatja e valaha, erről sem mondtak neki semmit. De összességében jól van és vissza is ment dolgozni. A meleg sajnos mindenkit megvisel, vigyázzanak magukra! További jó egészséget! Jelentkezem én is, ha lenne változás.
júl. 18. 08:21
 263/264 anonim válasza:
Üdvözlöm.Ennél nagyobb öröm hír nem is kell mára.A MESTER tudja mit-mikor kell tenni.Maradjon is így még soláig.Köszönöm,hogy meg tisztelt írásával.Én is tökéleletesen jól vagyok.Nem kell a dokikra hagyatkozni.Először le felezi a fel írt gyógyszer adokat,azután-ha nem változik semmi az állapotában,úgy is szedheti.Én is ezt csinálom.Az óta sokkal jobban vagyok.Mint 40 éves koromban.Nem kell a tablttás üzemeket feleslegesen gazdagítani.3x1 Legalon,fél verospiron,ha más baja nincs.Én még a fél verospiront is el hagyom sokszor.Furont meg 5 éve nem szedek,még sincs víz bennem.Tisztelettel:Zoltán.
júl. 19. 07:53
 264/264 anonim válasza:
Szép napot kívánok minden beteg társamnak.Sajnos,egyenlőre új hozzá szólás nincs.Kérem,aki úgy gondolja,írjon pár sort állapotáról.Köszönöm szépen.T.Zoltán.
aug. 15. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!