5éve májzsgorban élek.Mennyi lehet hátra?Hónapok, 1vagy2év?Tünetem polyneuropátia.Más nincs.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 21:44
181/264 nz2 válasza:
Sajnos a donor májak az elihez jutnak,de akkor is annak szívből örülök,hogy jól érzi magát a sorstársam.A GGT vel nem kell foglalkozni.Az enyém most 108,de egy ismerősömnek 4000 volt,még is jól érezte magát.Már előbb írtam róla.Ő volt a Zsolti.Meghalt 2021 nyarán,de infarktusban.Köszönöm a tályékoztatást.Írj ha valami változik.Tisztelettel:Zoee9
182/264 anonim válasza:
Boldog születésnapot, Kedves Kérdező! :-)
Sok örömet, erőt és jó egészséget kívánok üdvözlettel: Etalon
183/264 nz2 válasza:
Nagyon köszönöm a megemlékezést.Tisztelettel:Nagy Zoltán.
184/264 anonim válasza:
Boldog Születésnapot, még sokat!
186/264 nz2 válasza:
Jó napot kívánok minden beteg társamnak.Érdeklődnék tisztelettel,kinél milyen változások történtek,állapot javulás,stagnálás,vizsgálatok,stb.Én ugyan úgy vagyok,mint mikor megnyitottam ezt az oldalt.Szeptember 9.én kell kórházba mennem vastagbél polip eltávolítás miatt.4 et leszedtek,de ezt le kell égetni,mert brutál nagy,azt mondta a doki.Írjatok,legyetek szívesek,állapototokról.Etalonomnak igaza volt,tényleg ki lehet bírni a tükrözést,de azért nem kellemes.Köszönöm,hogy olvastátok.Tisztelettel:Zoee9.
187/264 anonim válasza:
Kedves Zoltán! Etalon vagyok. Sajnálom, hogy be kell feküdnöd a kórházba, de ez szükséges rossz. Jó, hogy nem találtak semmi súlyosabbat. Nekem október 13-ra van időpontom, akkor csinálják meg a nyelőcső ligációt. Csak 3-4 napig kell bent maradni. Ami kicsit rossz hír, hogy egyre több víz van a hasamban, remélem kapok majd hatékonyabb gyógyszert. Viszont a trombocitám javult, 47 volt legutóbb. Majd írjál, ha túl vagy a beavatkozáson, addig is jó egészséget! Üdv. :János
188/264 nz2 válasza:
Üdvözlöm.A hasvíz nem jó jel,de ezt minannyiunk tudja.Amíg gyógyszerrel el lehet hajtani,nincs gond.A has csapolás már más,főleg,ha egyre sűrübben kell csinálni.Annak nagyon örülök,hogy a vér képe javult.Mikor előzőleg írtam,hogy a trombocitám alacsony,azt mondta a doki:Akkor aggódjon,mikor 10 alá megy.Most 75 a trombocitám.Feltétlen írok a beavatkozás után.Kérdezném,mivel írta,hogy pacemekeres,biztos,hogy a mája miatt vizesedik?A vőm apukája a szívétől kezdett vízesedni.Kapott valamilyen tablettákat,és már hónapok óta rendben van.Várom válaszát,mielőbbi javulást kívánok.Tisztelettel:Zoee9
189/264 anonim válasza:
A has csapolás miért gond, ha rendszeres?
190/264 nz2 válasza:
Mert minnél gyakoribb a has vízesedése,azt jelzi,hogy a máj lassan leáll.Először elég havonta egyszer,aztán már hetente,a végén meg 2 naponta.Innét vagy a vesék,vagy a máj leáll.A halál 3-5 nap alatt bekövetkezik,akkor még ott van a hashártya gyulladás veszélye is,ami szintén halálhoz vezet,sajnos.Tisztettel:Zoee9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!